start spreading the news

Nu åker vi strax! På återhörande! 

Förresten ska jag försöka Twittra, om min telefon funkar - http://www.twitter.com/annzah

Glad Valborg på er förresten :) 

Kram! 
new york new york!

Nej, jag tänkte inte skriva just den rubriken, men så gjorde jag det i alla fall. Fy på mig. 

Gårdagskvällen var mycket angenäm, ett glas vin med Lina, Helena och Linda på Old Shoreditch Station. Som väntat var det extremt spännande att ta mig hem, inställda tåg, lösa schäfrar och skraltiga bussar, men det gick till slut! Ingen mat hemma förstås, dagen innan semestern, så Andy sprang över till Brockley Jack och beställde precis innan deadline 21:30 och det gick vägen. Phew!

Nu har jag, i vanlig ordning, inbillat mig att det tar minst tre timmar att packa, för att inte tala om påklädning och annat, fast det var en timme sedan jag gick upp och jag har både packat, klätt på mig och försökt packa böcker till handbagaget. Jag kanske har lagt ner lite för många, men jag är livrädd för att bli totalt uttråkad och rastlös för det är inte en egenskap som anstår mig, så vi får se. Det är inte SÅ tungt i alla fall. 

Jag kommer INTE att ta med mig laptopen efter diskussioner med pappa... han jobbar ju på Volvo och de hade fått höra genom Ford att det är väldigt lätt att få en liten bärbar dator beslagtagen i tullen för tillfället - vet inte just precis varför, men i alla fall, och den risken tänker jag inte ta. Känner jag mig själv - och Andy - rätt kommer vi säkert att hamna på ett och annat internetcafé med jämna mellanrum, men det blir nog ganska sporadiskt här ett tag. 

Sitter och laddar iPoden nu och ska tömma kameran strax, minneskortet är stort men jag vill inte riskera att det tar slut. Förmodligen ingen större risk. 

Så.

Underkläder - check
Tights / leggings / strumpbyxor - check
Kjol x 2 - check
T-shirts, linnen etc - check
Koftor och tröja - check
Pashmina - check
Pyjamas - check
Toalettgrejer - check (utgår helt kallt ifrån att jag inte behöver släpa med mig shampoo och sådant, men ansiktsskrubb, ansiktsservetter, deo, parfym och tandborste så klart, och body butter!) 

Återkommer nog en gång till i alla fall innan vi ger oss av mot Heathrow :-) 

hihi

Jag sitter här och bråkar via mail med min före detta chef, det är otroligt roligt. Hon har svåra problem med att uttrycka sig på engelska (fast det är hennes modersmål) och jag älskar att förvirra henne med ord hon aldrig hört förut.

Hon säger att "vi måste sätta oss ner och komma på en lösning på det här" - varför i hela fridens namn ska jag vara inblandad i att lösa hennes problem? Visst, klart vi hjälper till, men bara för att hon ska kunna ta långlunch och gå hem prick kvart över fem varje dag vill ju inte jag bli sittande här med hennes jobb!

Jag har föreslagit att hon ska anställa en temp om hon och hennes team inte kan klara av sin workload (det är mycket nu men det har ju inte direkt kommit som en överraskning, det är samma sak varje år!), väntar på ett sarkastiskt svar nu... oj oj oj, jag ska nog stänga av skärmen en stund och läsa i min bok istället...