bank holiday-middag

Kycklingfilé med currysås på svenskt vis (om man kan säga så?) med kokt broccoli och blomkål. Ruskigt gott.Jättegott med en skvätt vin och Come Dine with Me på TV!

Jag gjorde Skagenröra förut, och pizzasallad med, så nu har jag en del att smaska på i veckan.

Andy är på komedikväll med jobbet, efter att ha blivit inlarmad på kontoret, men nu tror jag att det hela har löst sig ;)

och vad har pappa för anläggning då?

Jag har ju berättat förut att jag gärna pratar med mig själv och berättar vad jag gör när jag lagar mat.

Den senaste utvecklingen i detta beteende är att prata som fiktiva personer.

Tabitha från Mia och Klara:och Farbror Barbro:

är dagsfavoriterna. Särskilt Tabitha.

tiden går...

Tänk att det snart är september! Det är faktiskt inte riktigt klokt. Tiden går fort! Just nu gör det dock absolut ingenting.

Vi gick och lade oss jättetidigt igår och det var skönt, men jag sov dåligt nu på morgonen och känner mig lite risig. Nu har jag dock bryggt kaffe, och det brukar ju lösa de allra flesta problemen ;)

Jag läste ut The Secret History imorse - en bok som jag har försökt läsa i säkert sju år, men någonting har alltid kommit i vägen och jag har inte läst ut den förrän nu. Underbar, verkligen - rekommenderas varmt. Det gör inget att min engelska utgåva är en Penguin Classic heller, jag tycker att de är så fina!Har tre andra i samma serie, Notes on a scandal av Zoe Heller, Adrian Mole and the weapons of mass destruction av Sue Townsend, och Jeremy Paxmans The English, väldigt snygga utgåvor!

Började även på Playing with Fire av Peter Robinson nu på morgonen, har redan läst en bra bit, väldigt bra måste jag säga!