tips från eponine

Eponine tipsade om detta häromdagen - jag kunde inte titta då eftersom jag inte har Flash på min dator på jobbet (om jag inte anstränger mig och loggar in på terminalservern och sånt shite). Men titta! Låt sidan ladda produkterna och vänta ett par sekunder. Riktigt sött och roligt tycker jag.

and it's aaaall southampton...YES!

Nu står min köttgryta på spisen, jag har blivit grovt flörtad med av en max artonårig Tescokille och tänkte att jag skulle lära mig att behärska Picasa här ikväll. Andy är ute och skojar på rugbyn med Evan, Julian och möjligen Shaun om han lyckats släpa sig ur sängen ännu - tror de ska gå ut i Clapham ikväll. Building bridges liksom.

Det är nymåne och från min plats på soffan ligger den nästan "på rygg" om man kan säga så. Det är hemskt vackert.

the last day of februaryMamma frågade häromdagen om krokusen blommar i London ännu. Jag erkände att jag inte hade en aning, och hon blev totalt bestört! Vilken okunskap! Därför tog jag denna actionbild i farten från bussen i rondellen vid Lewisham High Street. Som bevis. När vi kom hem hittade jag massvis ungefär tio meter från dörren. Får förklara mig med att jag inte kommer den vägen speciellt ofta.Latte och blåbärsmuffins på Wetherspoons. Säga vad man vill om 'Spoons, men kaffe kan de faktiskt. Lavazza är hemskt gott.En ursöt topp jag hittade på Primark. Ärmarna är också fina, men jag fick inte till någon bra bild på hela i spegeln, så ni får nöja er med en gratuitös bild på min urringning. Och kamerahandbandsgrejen.Ett örhänge, del av ett par, som anlände i en sådan där eBaychansningspåse för 99p eller hur det var. De är supersöta! Det ser ut som om jag har svåra skäggproblem här - riktigt så illa är det inte. Faktiskt. Jag lovar. Och de röda örsnibbarna är ett resultat av bullbaket.I brist på pärlsocker hade jag på lite av det där gröna grova sockret jag fick i julklapp. Funkar bra om man inte är känslig för grönt på mat.Bild från köksfönstret, prick klockan fem. Ser ni? Det är LJUST ute! Solen skiner till och med lite grann nu klockan kvart över fem genom vardagsrumsfönstret. Underbart.