snart, snart...

Snart, mina damer och herrar, är det helg, närmare bestämt om 11 minuter!

Vad ska ni hitta på?

inkräktare!

Jag hittade precis ett förvirrat bi (tror jag, det såg gulare och tunnare ut än vanliga getingar) i köket. INTE bra, särskilt inte när Andy är borta i mer än två dygn. Han är i duschen nu, jag får lura ut honom på bijakt. I och för sig såg det ut som om det flög ut, och jag vågade gå in och koka kaffe, men behöver naturligtvis en rejäl besiktning. Man kan aldrig vara för försiktig. Haha.

Annars är det FREDAG, har jag hört, och jag lyssnar på Dusty Springfield så högt jag vågar och ser fram emot att få sova ut imorgon (ja, i alla fall tills Tescomannen dyker upp). Jag ser även fram emot att kunna sitta uppe hur sent jag vill ikväll, det saknar jag i veckorna ibland. Det känns som om jag måste gå och lägga mig för att klockan är vad-hon-nu-är och jag ska upp, fast jag inte ens är speciellt trött. Jag älskar att sitta uppe sent på nätterna men det blir inte av så ofta numera.

Igår åt vi middag på Brockley Jack för att hinna få lite kvalitetstid innan Andy åker, trevligt trevligt.

godmorgon!

Jag är SÅ glad att jag stannade uppe lite längre igår för att plocka iordning och ladda diskmaskinen kan jag säga, nu är det så gott som nytt härinne :-) 

Vill ni se en bild på vår vardagsrumsdel förresten? 


Lite snett och lite rörigt är det allt, men det går bra ändå. 

Bilden tog jag mest för att berätta att vi köpte en bukett krysantemum igår på Co-Op för £3 på vägen hem - de räckte till FYRA vaser! En på soffbordet, en på matsalsbordet, en på spiselhyllan och en på hallbyrån. Ja, jag klagar inte, men jag fick en smärre chock! Andy agerade florist och gjorde riktigt bra ifrån sig tycker jag! 

Nu är det dags att promenera ner till tåget - vi hörs sedan!