publicerad!

Brockley Central är en blogg som skriver om lite allt möjligt som har med Brockley, mitt område, att göra. Natur, kultur, restauranger, ni fattar.

Nu har de publicerat en av mina bilder och sagt fina saker om området! Jag är jätteglad och stolt, visst, det är inget fantastiskt foto, whatever, men kompositionen blev ganska bra, och det är ju ändå alltid något att se sitt namn på pränt sådär :-)

kvällning

Jag hade planerat att laga falafel ikväll, men jag var så trött och hungrig efter jobbet att vi gick till Brockley Jack och åt middag. Vilket var ett bra move, jättegott som alltid, och även om jag gillar att laga mat så är det tröttsamt ibland.

Ser fram emot imorgon, ska träffa Cecilia och Sofia på en drink efter jobbet, det ska bli skitkul!

Telefonintervjun gick bra i eftermiddags också, eller ja, intervju och intervju, mer en "initial chat" så att säga. Killen verkar jättebra och trevlig - som väntat då han introducerades av Frank, och förhoppningsvis kan vi intervjua honom ordentligt 21:a april. Perfekt!

Fem arbetsdagar kvar tills det är semesterdags - känns nästan lite dumt att bara jobba en dag nästa vecka men whatever - det ska bli underbart skönt att komma hem, men jag måste shoppa lite innan dess. Torsdag kväll kanske!

nya ord

Jag pratade med Maja igår morse, och hon berättade om ett nytt ord i svenska språket som fick mig att skratta väldigt mycket. Nämligen rumpchock. Jaja, jag tänkte väl att det kanske är tio personer som använt ordet, det låter ju lite skojigt, ingen big deal, men var ju ändå tvungen att googla.

16900 rumpchocker! Det är tamigtusan inte illa.