the grill is tänd

Ja, grillen är tänd, Andy sitter och vaktar den med en cricketbok i högsta hugg, jag har gjort grillspett och börjar bli vansinnigt hungrig. Spännande, det här! Grillspetten har kycklingbitar på sig, marinerad i Nando's Lemon & Herb (rekommenderas!), champinjoner, gul och grön paprika, rödlök i klyftor och halloumi. Jag börjar bli sådär hungrig att jag inte riktigt ser vad jag gör. Det ska bli härligt att grilla järnet i veckan, det måste jag säga :-) 

Får inte ordning på kameran just nu, men här kan ni se spektaklet i all sin prakt, så sjukt praktiskt att den är i en hink, väldigt portabelt och det är naturligtvis väldigt bra att ha när man bor som vi gör - vill ju helst inte att den blåser bort, så man kan låta den kallna i trekvart eller så och sedan ta in den, alternativt typ ställa den i badkaret eller så där ingenting kan börja brinna. Helst skulle jag vilja ha en sådan där riktig grillstation, typ, med bord under och på sidorna och sådär, men det får bli nästa hus helt enkelt! 

today i've seen jimmy dean

Detta måste vara något av det sjukaste som någonsin gjorts, spelats in, filmats... men så vansinnigt roligt! 


grill!

Idag har vi köpt en grill! Och inte vilken grill som helst heller, utan en hinkgrill. Det är den tekniska termen, ja ;) Tyvärr hade Sainsbury's i Lewisham typ ingen mat alls (i och med att Tescomannen kommer imorgon kväll hade jag ingen lust att handla egentligen) - hade hoppats på färdiga spett av något slag samt halloumi, men inte det inte. Jag tröttnade - köpte spett i trä dock och lite mjölk. Tescomannen kommer att komma med grillmat imorgon som vi kan njuta av i veckan, jag beställde även en massa goda grönsaker och sallad - det är perfekt sommarmat tycker jag, har väldigt litet behov av kolhydratsdelen när det är varmt! Jag lovar att dokumentera grillandet lite senare - om vi får tag på något att lägga på grillen, vill säga! 

Jag kände mig lite sketchy tidigare men nu är jag pigg och glad som bara den. Har en massa jobb som jag borde stöka undan som sagt, men det är ju så fint väder att det sista man vill göra är att sitta inne! Men - eftersom jag inte hade disciplin nog att göra det igår så har jag inget val, så det så! 

(Jag antar att alla förstår att jag antagligen kommer att gå ut istället för att jobba, och sedan blir det middag och sedan blir det läggdags och jag får sikta på att ta ett tidigare tåg imorgon bitti istället :-))