julstjärna

Jag busade och stannade uppe jättesent igår kväll och tittade på Fawlty Towers efter en otroligt fin dag med världens bästa Karin :D Idag är jag trött, naturellement (jag satt uppe till halv fyra, normalt sover jag vid elva, haha!) men blev supersugen på varma mackor till brunch så jag tog en liten prommis till Co-Op och köpte bröd och skinka - och en julstjärna, så här på första advent!Det regnar så jag kan knappt se ut genom fönstret men det är rätt mysigt, jag dricker te under filten och tittar på Father Ted :D

Ska skriva mer om gårdagen snart men än så länge kan jag visa ett kort på världens vackraste kusinbarn som också heter Karin, iförd body som min rock'n'roll-pappa köpte åt henne innan hon föddes:Har ni sett vilken going? Jag blir nästan, nästan sugen på en egen :-)

happy saturday

Idag mår jag riktigt bra, himla skönt! :-)

Jag vaknade tidigt som vanligt och har sista avsnittet av The Vicar of Dibley på DVDn för tillfället. Jag och Andy ska gå ner till Star Café och äta frukost om en stund - har aldrig varit där och vi kommer inte att ses så mycket i helgen så det känns mysigt. Klippning vägg i vägg med caféet klockan tio, och därpå ska jag träffa Karin på The Wellington klockan ett, teaterföreställningen börjar halv tre och sedan har vi bord på Simurgh till sju. Ska bli en riktigt härlig dag och jag är glad att vädret även är så vackert!

fredagsmys

Lagar klyftpotatis med vitlök, chili, rosmarin och dragon. Doftar himmelskt - hoppas att det blir gott.

På TV:n har jag första försändelsen från LoveFiLm - första säsongen av Caroline in the City. Could be worse :-)