polis polis potatis...häst?

Det klapprade precis till utanför fönstret här och jajamensan, visst var det polishästar! Bilden är usel - tagen genom fönsterrutan på ett öppet fönster, om man kan säga så.De lämnade visst ett litet bevis efter sig på gatan också... mannen i den grå bilen blev INTE glad :D Äsch, det är ju bara lite hästskit!Strax bär det av till rugbymatchen med Andy och biblioteket med mig. Ska även handla blommor och grönsaker på vägen från biblioteket så det är väl i allas bästa intresse att jag inte lånar med mig för mycket hem igen :-)

sista Wales-stoppet - Caernarfon

När Andy var liten hade familjen en villavagn i Caernarfon, ett kustsamhälle i Gwynedd som ligger runt en borg. Det var lite grått och deprimerande när vi var där, truth be told kändes det om en sådan där by som bara stängs ner på vintern - men jag älskar ju havet och att få andas havsluft är alltid guld värt!

Dagen avslutades med lunch på ett garden centre (hemskt god räkmacka får jag säga!) och sedan en slumrande hemresa tillbaks till Warrington. Jag och Andy åkte till jätte-M&S och IKEA på kvällen och fick med oss en godbit eller två hem också :-) Sov som en gris efter denna dag, sjön suger som de säger!

nästa stopp - Beddgelert!

Beddgelert är en underbart fin liten by med lite historia tillskriven sig som kanske inte är sådär överdrivet sann - läs myten om Gelert här :-) Vackert som tusan är det i alla fall, äkta hund eller ej!