rock me to sleep

Har varit vaken sedan kvart över tre och funderat alldeles för mycket på saker som jag blir förbannad över. Jag brukar för det mesta borsta bort det värsta och bara kämpa på, men när folk man tror att man kan lita på sviker, när någon som lovat något sviker, när någon som man inte behöver svara inför ställer till med bråk, då blir jag irriterad, ledsen och faktiskt i vissa fall riktigt förbannad.

Det som stör mig mer än något annat är när det är så lätt att se rakt igenom folk och utan att ens behöva tänka efter veta exakt hur tankegångar har gått - eller snarare inte - då hela bakgrunden kommer ifrån någon som inte har ett smack med situationen att göra.

Jag blir ledsen när jag har ställt upp som fan i ungefär alla delar av mitt liv för att hjälpa till, för att stötta och för att se till att allting blir så bra som möjligt för andra människor (och här snackar vi allt ifrån jobb till privatliv) och så plötsligt betyder inget något. Hur mycket ska man behöva ta i? Jag är ingen ängel och inget helgon men jag fördömer inte själv och räknar inte med att bli fördömd heller.

Men, som de säger. Det är när det blåser som man vet vem som verkligen bryr sig. Och ni vet vilka ni är :-)

Well well, strunt samma. Förhoppningsvis har det hela lugnat ner sig snart och jag är otroligt glad över att jag får fira nyår med Linda imorgon, det ska bli jättemysigt!
1 Sofia:

skriven

Gott nytt år Anna! Hoppas 2011 blir ett bättre med färre besvikelser...

Kram!

Kommentera här: