påskrivning

Ska iväg nu på morgonen till min nya letting agent och skriva på kontraktet till lägenheten, får nycklarna direkt av landladyn på lördag eftermiddag. Tjoho! Blir lite sovmorgon mitt i alltihop - ska vara där 09:45, det tar ungefär 45 minuter att komma dit från jobbet och jag börjar 09:00, så det kändes lite futilt att åka hela vägen ner till City från Leyton och sedan hela vägen ut till Finchley Road igen. Eller, sovmorgon var väl att ta i, jag gick upp samma tid som alltid men behöver inte sticka härifrån förrän framåt halv nio - det lämpar sig så väl att nya London Overground går från Hackney Central till Finchley Road & Frognal och bussen härifrån till HC tar inte speciellt lång stund.

Det ska bli så härligt när allt är påskrivet och klart!

Nu väntar duschen. Ha en jättefin torsdag allihop!

en ny människa

Igår, efter en lång, stressig, varm dag på jobbet, p-stavsinsättning (nej, jag är egentligen inte rädd för nålar och sådant men jag spänner mig ganska mycket innan det är dags), påtvingad låsning och säkerligen inte tillräckligt mycket vatten stupade jag i säng klockan 21:37 och sov - med korta vakpauser då och då - nästan till klockan kvart i sju imorse. Nio timmar med andra ord, det är nog det mesta jag har sovit på en och samma natt - utan att ha varit sjuk - på minst ett år. Känner mig som ny! Jag älskar att sitta uppe och uggla på nätterna men det är ju verkligen så mycket bättre att sova ut ordentligt när det behövs.

vilket ljug

Sa jag att årets värsta dag var förra veckan? Vilket ljug. Igår och idag har varit och är sju resor värre - plus att jag ska till doktorn i eftermiddag, är på kurs hela dagen imorgon och ska åka och skriva på kontrakt och fixa och dona med det sista för lägenheten på torsdag förmiddag. Till råga på allt är chefen sjuk. Jaja - det är bara att bita ihop :-)