home sweet home

Hemma i ett regnigt Göteborg nu :) Har eftermiddagen för mig själv och tar det bara väldigt lugnt. Jag vågade inte lägga mig inatt då jag var tvungen att åka hemifrån vid sextiden så jag sov bara en halvtimme mellan kvart i fyra och kvart över. Med andra ord är jag inte så liiiiite trött nu :) pappa och jag tog en sightseeingtur i Mölndal på väg från Landvetter och jag fick även komma och kika på Volvo-området för första gången på ungefär sjutton år.

Resan gick för övrigt väldigt bra - jag har ju dragit på mig lite flygrädsla på sista tiden (eller - höjdrädsla, snarare) så jag lyssnade på musik och försökte att inte titta ut genom fönstret. Det höll! Kvinnlig pilot, en bra karl som hette Anna-Karin (snyggt namn) - visst är det sjukt att jag tror att det är första gången jag har flugit med en kvinnlig kapten? Då snittar jag ändå på minst sex flygresor om året de senaste tio åren eller så. Karln bredvid mig läste Dagens Industri med sina armbågar rakt över hela mig men jag kröp ihop i hörnet så gott det gick och det funkade det med.


Ingen särskild action idag, som sagt är jag totalt utmattad. Förmodligen kikar jag på sista avsnittet av Saltön - såg de tre första inatt - umgås lite med mor och far förstås och går och lägger mig i någorlunda vettig tid.
Semester FTW :D

not for all the tea in china

Igår var jag och Karin och såg Magnetic Fields på Barbican Centre. Har sett dem förut på Royal Festival Hall någon gång på forntiden (okej, typ 2005) men Barbican var helt nytt och jag gillade det skarpt som venue.

Vi startade kvällen på Indulgence med lite god middag och gott vin innan vi styrde kosan mot Barbican och Stephin och hans vänner. 

Oj oj oj. De är så jävla bra att det går inte att uttrycka i ord - ibland sitter man med världens största leende, ibland med tårar i ögonen... så underbart vackert, starkt och bara så otroligt himla BRA! 

Åh vad roligt det var :)