home sweet home

Hemma i ett regnigt Göteborg nu :) Har eftermiddagen för mig själv och tar det bara väldigt lugnt. Jag vågade inte lägga mig inatt då jag var tvungen att åka hemifrån vid sextiden så jag sov bara en halvtimme mellan kvart i fyra och kvart över. Med andra ord är jag inte så liiiiite trött nu :) pappa och jag tog en sightseeingtur i Mölndal på väg från Landvetter och jag fick även komma och kika på Volvo-området för första gången på ungefär sjutton år.

Resan gick för övrigt väldigt bra - jag har ju dragit på mig lite flygrädsla på sista tiden (eller - höjdrädsla, snarare) så jag lyssnade på musik och försökte att inte titta ut genom fönstret. Det höll! Kvinnlig pilot, en bra karl som hette Anna-Karin (snyggt namn) - visst är det sjukt att jag tror att det är första gången jag har flugit med en kvinnlig kapten? Då snittar jag ändå på minst sex flygresor om året de senaste tio åren eller så. Karln bredvid mig läste Dagens Industri med sina armbågar rakt över hela mig men jag kröp ihop i hörnet så gott det gick och det funkade det med.


Ingen särskild action idag, som sagt är jag totalt utmattad. Förmodligen kikar jag på sista avsnittet av Saltön - såg de tre första inatt - umgås lite med mor och far förstås och går och lägger mig i någorlunda vettig tid.
Semester FTW :D
1 Camilla:

skriven

Kul att du är framme. När kan du träffas? Kram

2 Anna:

skriven

Hej darling! Jag och Linda pratade lite om tisdag, vad tror du om det? Kram!

3 Karin:

skriven

wow, livstecken! du ar dalig pa att blogga nu for tiden!jag har ALDRIG vad jag vet haft en kvinnlig pilot.

har iofs aldrig tankt pa det forran nu. som sagt, snyggt namn hade hon i alla fall :)kraaaaam. ha det riktigt roligt och LUGNT OCH SKONT nu!!!

4 Anna:

skriven

Tack, det ska jag verkligen se till att göra :-) Kram!

Kommentera här: