vilken lön!

Alltså det här känns ju lockande men...Att folk inte anstränger sig lite mer med korrekturläsning...

unknown fact?

Visste ni att jag kan sjunga Flottarkärlek baklänges?

Den här pärlan alltså:Bara första versen i och för sig. Kan även Lasse Lasse Liten baklänges. Vilka viktiga saker jag lärde mig som barn! ;)

landat

Har inte mått så bra i veckan. Värk i axlar, höfter, knän, skenben och fotleder plus en enorm yrsel har ställt till det en del - men idag känner jag mig piggare och orkar faktiskt gå till köket (tio steg) utan att behöva sova en timme efteråt ;) som Karin sa, det är väl klassiska utmattningssymptom och jag tror i kombination med otrolig lättnad över jobbsituationen så har det blivit såhär. När jag var yngre fick jag alltid eksemanfall och/eller migrän (den har växt bort, tack och lov) så fort skolan  och proven slutade, efter tentorna på universitetet blev jag alltid sjuk - det är ju uppenbarligen så att kroppen kör på adrenalin när det är mycket och sedan rasar man ihop när det plötsligt blir lugnt.

Men - nu känner jag mig som människa igen, eller åtminstone mycket bättre än förut. Vilar idag då jag fortfarande har rätt ont i höfterna, men när jag sitter skräddare i sängen känns det faktiskt inte så förtvivlat så det är väl en plan då ;) det är även svinigt kallt härinne så det är ganska skönt att vara under täcket!

Imorgon ska jag skriva om min CV, söka en massa jobb och sedan äta middag med David på kvällen. Sounds like a plan!