tips!

Jag var på Sainsbury's i eftermiddag, ungefär en och en halv timme innan stängning. Jag rekommenderar inte att ni gör detsamma på Halloween. Det var ett rent helvete, totalt knökat med folk och främst ungar som gallskrek om Halloween-grejer. Konstigt nog har inte en käft ringt på här ikväll i alla fall och nu börjar det väl bli för sent antar jag.

Vad som dock var mycket lyckat var att jag hittade en otroligt fin torskfilé för bara £2 (det fanns kolja också) - stor nog till tre portionsbitar och så är den linfångad (?) så det är sådan man kan äta med gott samvete!

Jag skar min i tre bitar, la på folie i en form, kryddade med salt, svartpeppar, dragon och dill förstås samt citronsaft och smör uppepå, en tomatskiva på varje bit, svepte ihop till ett paket och så in i ugnen i tjugo minuter. Serverades med en lite improviserad tagning på potatismos - jag bakade en jättepotatis men insåg ganska snart att det inte fanns en chans att jag skulle äta hela så jag gröpte ur den när den var klar och mosade inkråmet med gaffel i en skål, tillsatte lite smör, en liten skvätt matlagningsgrädde, salt och vitpeppar så blev det både tillbehör till middagen och till lunchlådan imorgon. SÅ gott, lätt, enkelt och relativt nyttigt också. Mjölken var slut, annars hade moset blivit ännu nyttigare.