tips!

Jag var på Sainsbury's i eftermiddag, ungefär en och en halv timme innan stängning. Jag rekommenderar inte att ni gör detsamma på Halloween. Det var ett rent helvete, totalt knökat med folk och främst ungar som gallskrek om Halloween-grejer. Konstigt nog har inte en käft ringt på här ikväll i alla fall och nu börjar det väl bli för sent antar jag.

Vad som dock var mycket lyckat var att jag hittade en otroligt fin torskfilé för bara £2 (det fanns kolja också) - stor nog till tre portionsbitar och så är den linfångad (?) så det är sådan man kan äta med gott samvete!

Jag skar min i tre bitar, la på folie i en form, kryddade med salt, svartpeppar, dragon och dill förstås samt citronsaft och smör uppepå, en tomatskiva på varje bit, svepte ihop till ett paket och så in i ugnen i tjugo minuter. Serverades med en lite improviserad tagning på potatismos - jag bakade en jättepotatis men insåg ganska snart att det inte fanns en chans att jag skulle äta hela så jag gröpte ur den när den var klar och mosade inkråmet med gaffel i en skål, tillsatte lite smör, en liten skvätt matlagningsgrädde, salt och vitpeppar så blev det både tillbehör till middagen och till lunchlådan imorgon. SÅ gott, lätt, enkelt och relativt nyttigt också. Mjölken var slut, annars hade moset blivit ännu nyttigare.

helg sweet helg

Jag somnade ett par timmar när jag kom hem från jobbet igår vilket resulterade i att jag inte sov på hela natten. På fullt allvar. Jag somnade först elva i förmiddags och sov till halv fem. Vad är det då! Så, det har blivit en stillsam lördag. Plockat hemma lite grann, ätit bagels med makrill i tomatsås och pratat med vänner. Samt tittat på Nile City 105,6 och Ensam Mamma Söker. Älskar web-TV!

Imorgon har jag inga större saker inplanerade heller, skulle behöva handla lite så det får jag ta mig för på eftermiddagen någon gång, moppa köksgolvet, slänga ut en massa gammalt skräp (inte sopor, alltså!) och förhoppningsvis får jag tid att prata lite med Ian, vi har inte hunnit med varann så mycket under veckan som gått. Han jobbar i och för sig 14 till 22 så vi får se.

Försöker tvinga mig att sitta uppe ett tag nu så att jag kan somna gott och förhoppningsvis vända rätt på dygnet lite grann nu - ni glömmer väl inte att ställa om klockorna!

blandade småhopp

Ligger hemma med halsinfektion och är hemskt glad att jag har YouTube som underhållning i sängen, har hunnit med typ hela Inbetweeners, Svensson Svensson och Sunes Sommar.

Plus lite annat skojigt...Hoppas vara frisk nog att gå till jobbet imorgon, det här börjar bli ofantligt tråkigt.