hallå hallå

Usch, det är jättetråkigt att inte hinna med att blogga - fast i och för sig har jag använt min fritid ganska väl den här veckan, så det får vara :-)

Hade tänkt försöka sova ut imorse men glömde naturligtvis att stänga av väckarklockan från igår så kvart över sex ringde den. Skoj! Eller inte. Somnade om en stund men nu är jag klarvaken, får se om jag kanske tar en liten lur till om en stund.

Jobbet är konstigt för tillfället - nästan varenda dag denna veckan har jag inte haft ett smack att göra efter lunch förrän plötsligt allt händer efter att jag har slutat. Och är jag kvar säger jag ju inte nej, liksom. Men igår var jag på gränsen till nervsammanbrott när en av direktörerna (som varit ute sedan lunch och knappt kunde prata) bad mig göra en rapport till honom klockan halv sju som han skulle komma tillbaks och hämta klockan sju - så jag la i högsta växeln och fick allting ordnat. Tjugo över sju hade han fortfarande inte kommit tillbaks så jag ringde honom på mobilen, han var på puben femtio meter bort men orkade uppenbarligen inte komma uppför backen. Jag har varit mer imponerad i mitt liv, kanske.

Oklart om jag måste åka in i eftermiddag eller inte men jag håller tummarna för att jag slipper, just idag skulle det vara skönt att slippa. Åker gärna in en stund imorgon om någon behöver mig men jag känner att jag behöver komma ikapp mig själv lite grann idag, jag har mått konstigt hela veckan - trött, ont i bröstet då jag hostar så mycket och väldigt konstiga ångestkänslor - särskilt på bussen - som jag inte kan härröra till något särskilt. Försöker att tänka på att andas rätt och äta ordentligt - för att inte tala om att försöka lägga mig i tid vilket alltid fallierar - blir det inte bättre får jag väl gå och ta ett snack med en doktor i oktober.

Igår när jag kom hem pratade jag med Linda på Skype, fy tusan vad roligt det var, det var alldeles för länge sedan sist :-) och i onsdags pratade jag med Tara på telefon en stund vilket också var jättekul, jag är inte världens största telefonmänniska egentligen men jag tror att jag börjar lära mig.

Nej, nu ska jag gå och diska och moppa köksgolvet tror jag bestämt, ha en fin lördag le tous!