onsdag II

Idag har jag emottagit en halv säng, två speglar, en jättepåse kantareller, två tandborstar, en krukväxt, mammas hemkokta lingonsylt, en ljusslinga och två par skor utan att lämna lägenheten. Haha.

Pappa kom på besök vid lunchtid ungefär och vi fick äntligen hit min sängram. Imorgon kommer resten så snart kan jag sova i en riktigt säng. Wow. Han hade även med sig spegeln som jag ska ha upp över hallbyrån. Stannade på en kopp kaffe också, mycket trevligt. Jag skickade iväg honom med en lunchlåda, haha.

Sedan kom mamma en sväng efter jobbet med min stora spegel, kantarellerna, tandborstarna, lingonen, växten och skorna. Hon stannade inte länge - jag ska strax åka och träna och hon var hungrig. Tur att jag alltid har godis i farmors gamla skål att mata besökare med :-)

Och så kom ljusslingan som var en födelsedagspresent från bästa Lana! Hon hade skickat paketet den 15:e men det kom inte förrän nu, vansinne - det brukar väl ta två dagar?

Jag ska visa kort så snart jag kan - min dator har slutat läsa mitt minneskort av någon outgrundlig anledning. Ska be en expert kika på saken - och jag kan naturligtvis inte hitta min kamerasladd.

Det ska bli så roligt att få upp saker på väggarna också. När det är gjort är allting praktiskt taget klart, förutom att jag måste skaffa en ny matta att ha under soffbordet för den jag köpte på loppisen är omöjlig att dammsuga och jag har inget tålamod med sånt.

Planerar flera roliga besök under hösten, det känns jätteroligt!

Jaja. Nu ska jag äta lite mellanmål innan jag ger mig av till Friskis och så får kantarellerna (eller en del av dem) utgöra supé när jag kommer hem... gud vad gott det ska bli!