hett hett hett

Kan varken äta eller sova i värmen... inatt låg jag vaken till kvart i sex. Trodde att jag skulle somna en stock när jag la mig vid elva men icke. Jaja, jag får lägga mig tidigt ikväll men med sisådär 35 grader (jag skojar inte) inomhus så är det lättare sagt än gjort...!

Jaja. Äta måste man ju i alla fall så jag svängde ihop en god sallad till lunch med skinka, keso, mozzarella, romansallat och cocktailtomater. Nu ska jag gå ut på gården en stund med ett korsord tror jag, det blåser åtminstone liiiite grann därute.


taskig inspiration

Har varit oinspirerad de senaste dagarna. Lyssnar nu på En komikers uppväxt som ljudbok och herregud vad hemskt det är. Men den är så fruktansvärt bra!

lugnet före stormen

Det blev en lugn och skön dag idag. Jag klagar inte. Sov som en stock till nio. Det klagar jag inte heller på!

Igår kväll blev det smaskig räksoppa med A - hade inte i hälften av allt jag hade tänkt för den blev så vansinnigt stark ändå. Haha. Men god var den och det är väl det viktigaste ändå.


Tog en sväng ner till Kapellplatsen och handlade förut - jag föredrar verkligen Coop framför ICA, mina två närmsta matbutiker är just ICA och så finns det Hemköp på Frölunda Torg som är riktigt fräsch men jag är inget superfan av att åka just till Frölunda Torg kollektivt - men Coop Konsum i Landala och den på Avenyn är båda supertrevliga. "Tyvärr" hade de otroligt bra erbjudanden på en massa lyxiga saker (fetaost, mozzarella, avocado) som jag kanske egentligen inte har råd med, men det kändes lite som om det vore "rude not to", så nu har jag en massa smaskigt i kyl och frys. Bra i och för sig då jag får flera fina besök i veckan :-)


Imorgon kommer kusin Fredde på lunch, han är i Göteborg hela sommaren, jätteroligt! Sedan kanske mamma kommer över en sväng efter jobbet och putsar fönster (inte jag som kräver, jag har lite eller ingen entusiasm för fönstertvätt) och sedan Hanna på kvällen, vet inte om det blir middag eller bara lite ost och kex i all enkelhet än.


På torsdag åker jag och Camilla och midsommarshoppar lite på Frölunda Torg och smaskar väl i oss lite god lunch här också. På kvällen ska jag träffa gamla högstadiekompisen Henrik en sväng. Och fredag är ju självaste midsommar, då Cam och Niklas kommer hit på traditionell sill-och-snapslunch och lite spel framåt kvällen. Perfekt midsommar för min del, jag är inte så mycket för hysterin runt just midsommar och nyår, tar det hellre lugnt i goda vänners lag än ens tänker på att gå ut på större förehavanden. Så gammal är jag ;-)


Jobbet som jag hoppades på förra veckan har blivit tillsatt internt. Surt. Jag blev faktiskt riktigt besviken men jag förstår ju hur det är, jätteföretag måste annonsera internt och är ju säkert uppmuntrade att just rekrytera internt för att hålla nere kostnader och sånt. Men jag är ändå lite nedslagen även om jag förstår. De sa att de hemskt gärna vill behålla min CV för framtida möjligheter i alla fall, så. Jag vet ju att det inte var för att jag var dålig på intervjun eller så i alla fall, så det är väl bara att bita ihop och gå vidare. Har sökt ett gäng jobb idag, bland annat ett hos Polismyndigheten, så vi får väl se :-)