delfiner!

På tal om Bohusläningen: Förmodade delfiner siktade väldigt nära Hunnebo! (Eller ja, det ÄR väl Hunnebo, men Ramsvik räknas inte riktigt ;)) Spännande!

bra där GP!

GöteborgsPosten är naturligtvis världens bästa dagstidning som det är, men nu är de ännu bättre då de erbjuder Läsvärdet-kunder att kunna ge bort tidningen i 90 dagar för 99:- istället för något i stil med 700:-!

Mina snälla föräldrar har varit supergulliga och fixat det till mig - fy farao vad härligt det ska bli! Jag måste erkänna att det känns som en liten lyx att köpa tidningen varje dag som landet ligger nu så det gör jag helt enkelt inte, men jag älskar ju att läsa tidningen - och jag kommer absolut att älska att inte behöva tänka på att gå ut tidigt på lördagar för att kunna lösa Melodikrysset på traditionellt vis. Visst kan man göra det på nätet men det är inte alls lika roligt!

Sedan är ju GP på sommaren ganska rolig också, det är bara då man får läsa om saker i stil med bortsprungna kor som kommit hem igen och gamla gubbar som tappat en toffla. Typ. Och då ska vi inte ens tala om Bohusläningen som skriver om sådana stimulerande saker jämt. Pappa köper alltid den på lördagar i Hunnebo och den är så söt att till och med dödsannonserna är underhållande på sitt sätt.

förresten

På lite samma tema som förra inlägget vad gäller låtar jag hade glömt totalt och hörde för första gången på hundra år kvalar denna "pärla" in:Den dök upp på Ring så spelar vi i lördags förmiddags och jag hade garanterat inte hört den på något i stil med sjutton år... nödrimmens högborg! Fast den är rätt rolig. Om än fruktansvärt dålig.