en lite gladare dag

Jag fick tyvärr ett väldigt tråkigt budskap igår - men idag tycker jag att jag är piggare.
Som vanligt är jag några dagar sen med GP, men jag tänkte att vi kanske gemensamt kan skratta lite åt kontaktannonserna? Jag skrattade i alla fall ganska glatt åt ett par av dem.


"Jag är en änka, 62 år. Söker en snäll, skojfrisk, lättsam man i min egen ålder. Ingen betydelse hur du ser ut, bara du är snäll och renlig."


"Var finns du snäll och seriös man, utan alkoholproblem att dela livet med?"


"Kvinna, 35-47 år, här har du en god gubbe, 47 år från Gbg. Jag söker dig, gärna från Östeuropa eller Asien. Intr. dig, resa, sport, matlagning mm. Gärna från inom 10 mil från Gbg."


"Jag är en 40-årig man som bor i Gbg. Söker en smal, attraktiv kvinna, 30-40 år, gärna mörkhyad."

"Jag söker dig kvinna som är reslysten som vill ha en lugn, trygg, gemensam, seriös framtid. Du är huslig, proper, aktiv, fullsam. Jag ekonomiskt oberoende, har allt av livets goda. Du kommer inte att ångra dig." (Ursäkta men jag skrattar ihjäl mig. Om någon kan förklara vad "fullsam" betyder är jag evigt tacksam.)


"Man, singel, 63 år, trevlig, snygg. Söker kvinna, gärna XL. Låter det bra? Hör av dig."


"Jag är en kille med bra utseende, ordnad ekonomi och arbete, eget hus. Söker iransk, irakisk eller turisk kvinna 45-55 år, för en bra fortsättning på livet."


"En gubbe, 62/175/68, söker en dam som gärna tycker om skog och mark. Jag är jägare så du ska ej vara rädd för hundhår. Har två hundar och hus."


"Jag en 40-årig man som bor i Gbg. Söker efter en kvinna som bor i eller kan flytta till Gbg. Du ska se bra ut och vara normalviktig. Du får gärna vara mörkhyad."