We're by far the greatest team the world will ever see!
Jag och Hanna satt och pratade i bilen i lördags och jag hade inte en tanke på att kolla telefonen. När jag gjorde det hade jag 7 SMS om att Southampton var klara för Premier League igen!

Det är helt otroligt. Jag är så glad att det gör ont i kinderna att le.

Saints var laget som varit uppe i Premiership längst av alla när vi blev nedpetade. Och vilken dag det var då. Jag hade ganska nyss blivit indragen i Saints-tjosanet och var inte superupprörd, men Tom... oj oj oj. Han ville slåss med lite Portsmouth-fans som satt vid bordet bredvid på Sports Café, jag har nog aldrig varit så förvirrad som när jag kom från damrummet och Vinod av alla människor stod och försökte hålla fast honom.

Sedan promenerade vi hem på en massa villovägar som jag nu räknat ut var lite drygt 6 km. Det är en imponerande promenad. Och Tom grät som ett barn hela vägen och vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. Fruktansvärt! Tim var till och med på gränsen att ringa Toms pappa för att försöka lösa det. Vi avrådde honom från den saken.

Men nu hoppas jag att Tom är lika glad som jag är och att det går bra däruppe!

 

Tom och Nic (som jag nämnde i gårdagens inlägg) i köket på Parfett Street, några timmar innan vi åkte till Heathrow och lämnade av Nic för vidare färd hem till Melbourne. Ett av mina favoritfoton någonsin, Nic ser ut som nån gammal äcklig fyllefarbror med sin stackars brorson som inte vet vart han ska ta vägen.

 

Vill naturligtvis gärna meddela att det var jag som sydde Nics avskedströja. Eller, det gjorde jag ju inte, men jag klippte ut och sydde fast E1-applikationen i alla fall :DOm sammanträffanden och bröllop

Men gud! Min gamla huskamrat från Parfett Street ((nej, nu kom jag på att hon bodde nog aldrig officiellt med oss... eller? Oklart. Jag tror hon bodde hos oss ett tag när Tim började slå sönder allt porslin...)) har gått och gift sig!

Otroligt fina bilder.

Fick dock ett mindre skrattanfall när jag kom på att herregud, jag hade ju ihop det briefly med hennes brorsa en period och plötsligt dök han upp på ett kort! Hehehe. Jag hade ju inte glömt av honom per se, men... ja. Det var långt efter att hon flyttade hem till Melbourne så jag kopplar inte ihop dem på ett naturligt vis eftersom jag aldrig umgåtts med båda samtidigt.

Dock är jag lite konfunderad. Killen hon kom till London med, Nic, var en tonårspojkvän och de var sjukt nära varann, och blev ihop igen framåt slutet av Londontiden. Ja, jo, typ alla kvinnliga medlemmar av Parfett Street-hushållet hade någon form av romans med honom också i interimperioden. It was a crazy time, där Louise till och med trodde att jag skulle säga upp bekantskapen med henne pga honom! Och hans lillebror Seb kom också med och bodde på vår soffa en period... men jag ser ingen av dem på bröllopsbilderna och hoppas hårt att de fortfarande är vänner.

Rapport från himlen

Jag var så trött igår kväll att jag, efter några släktsamtal, somnade på stört framför ett Galen i dig-avsnitt. Jag vet inte ens vad klockan var, men säkert inte ens 21. Därmed vaknade jag vid... 2. Fast jag ska försöka somna om om en stund är planen, vad tvungen att äta lite frukost eller något bara :-)

Är fruktansvärt sugen på thaimat. Förklara det!

Anyway. Shoppingen var mycket lukrativ igår fast jag har ALDRIG sett så mycket folk - eller ens hälften så mycket folk - på Gekås i hela mitt liv. Helt otroligt. Tur att man kan rasta sig rätt väl nuförtiden, cafét och restaurangen på övervåningen är jättetrevliga plus att det finns lite bänkar och vattenmaskiner och sånt ute i varuhuset. Det var VÄLDIGT nära mord VÄLDIGT många gånger dock kan jag säga. Folk har varken hyfs eller vett.

Jag såg Ola-Conny fyra gånger men Hanna vägrade posera med honom ;-)

Anyway. Det blev inte SÅ mycket kläder - en kjol, en topp, ett illgult linne och en poncho - men desto mer i matvaruväg! Det hade en massa kul grejer, chipotlesalt och piri-piri-olivolja och det ena med det tredje. Jag har inte ens orkat packa upp, har träningsvärk i hela överkroppen, men det kommer foton lite senare. Idag planerar jag att göra absolut ingenting förutom att tvätta och plocka hemma... så det gör egentligen inte så mycket att sömnen blev lite underlig.