Improved 30 Day Song Challenge - Dag 12

Dag 12 - Your favourite fast song
 

Alltså. Detta är inte en låt jag lyssnar på varje dag direkt, men det var den första som poppade in i huvudet när jag skulle komma på en "snabb låt" - så here we are - DLK med När Kristoffer spelar flipperspel. Vansinnigt rolig. 
 
 

Vinterväder...

...eller inte. 
 
 
Välkommen till Göteborg. 
 
Förresten har jag en fråga. Min konsultchef tyckte att det var jättekonstigt att jag hade skrivit min "typing speed" på mitt CV: Är det så konstigt? 

Phew!

Det blev en lång dag idag och jag har hunnit med rätt mycket känns det som, även om det kanske egentligen inte är så förtvivlat mycket... 
 
Hur som helst. Mysig frukost med tidningen och pappa imorse, efter en underbart skön dusch med LdBs duschcrème med silkeproteiner (fråga mig inte) bar det av till Emmaus med mamma i jakt på en vinterkappa, eller jacka. Hon hyste nog några förhoppningar om att jag skulle vilja ha något "rejält", ni vet typ Tensonstuket, men jag ville ha en yllekappa eller något som var åtminstone någorlunda feminint, och efter bläddrande genom sjutusen kappor i storlek 34 och 36 hittade vi till slut Den Perfekta Kappan. 
 
Svart, lagom lång, utmärkt skick, cashmere (!!) - för 175:-. Inte ett märke på den. den var lite skrynklig, men vi hängde ut den en stund och ångade den med strykjärnet och det gick alldeles utmärkt bra. Så nöjd! 
 
Därefter hade vi typ en timme att slå ihjäl innan min intervju, så vi åkte runt lite i Rambergsstaden och Jättesten... kikade där vi bodde förut, tog en vända uppåt Ramberget och Rambergsskolan och kapellet där jag gick i Kyrkans Barntimmar, kapellet där jag döptes (eller dyktes, som en kusin till mig sa), mormor och morfars gamla hus, farmor och farfars gamla hus, ungdomsgården där mamma och pappa träffades 1967 och en massa andra ställen. Lite kul att få lite sightseeing, vissa av ställena har jag ju spenderat löjligt mycket tid på. 
 
Sedan var det intervju ja - det gick strålande tycker jag själv, men tydligen hade de 300 sökande... körkort ansågs vara en merit, och det har jag ju inget (och får inte ta heller), men jag har svårt att tro att det skulle vara en deal breaker. Antar att viktigaste anledningen till att de undrar är för att man ska kunna ta sig till jobbet smidigt, och jag har faktiskt redan kollat upp att det tar ungefär en halvtimme dörr till dörr hemifrån mig. Om det nu skulle bli så. Men jag ska inte hoppas ihjäl mig.
 
En tur till Selma Lagerlöfs torg på väg hem, en skinkmacka med massor av senap väl hemma, lyssnade lite på Annika Östbergs Vinter-program... och sedan har jag mest läst och stickat och tittat på Historieätarna och lite Vicar of Dibley och... tja. Typ så.  Även om jag inte var särskilt nervös inför intervjun så spänner man sig ändå på något sätt, you know? Och när det väl släpper så blir man så trött, så trött. Dessutom vet jag att jag är extra mottaglig för anfall just när stress och press släpper, så jag försöker att vara extra försiktig och 
 
Så. Det blir hemfärd till Högsbo imorgon och när jag väl kommer hem ska jag städa, för det har jag ju uppenbarligen inte gjort på ett tag. Nu behövs det väl inte så himla mycket i och med att ingen har varit där direkt på ett bra tag, men ändå. Det blir skönt att få det gjort. Förhoppningsvis kan jag knipa en tvättid på söndag också. 
 
Nu ska jag se om jag kan titta på dagens 2½ Men på TV3Play innan det blir dags att tänka på refrängen. Hohoho.