söndagsfrid

Igår fick jag leka Florence Nightingale igen. Killen under mig hade ramlat på isen och brutit foten. Stackarn. Jag var inte mer involverad än att jag ringde 112, sprang upp och hämtade hans legitimation och en filt från min egen lägenhet, men hans mamma kom upp i förmiddags och tackade för hjälpen. Antar att det inte blev någon operation utan att han fick komma hem redan igår kväll. Det var lite efter 17-tiden det hände. Nog för att det är roligt att kunna hjälpa till, men det SKA inte vara så isigt att folk halkar på rumpan hela tiden. En av ambulanskillarna var dessutom samma som var här i maj och han mindes mig. Lite kul, eller något ;)

Såg dock i eftermiddags att de faktiskt nu har grusat gångvägarna där det var blixthalt. Så det är väl bra. Mamman till killen sa att hon skulle ringa Parkförvaltningen, och det tänkte jag ju också göra - men nu har ju något gjorts, så.

Annars har jag inte gjort så mycket mer spännande idag än en sväng på Friskis, lagat chili con carne och äntligen fått ordning på mina glödlampor.