Junis sista dag

Låg vaken till effing typ halv sju imorse... inte en chans att jag satte klockan för att kryssa. Jag var halvvaken vid det laget men totalt okoncentrerad, så nej tack, det får vänta till ikväll, eller något.
 
Masssssor att göra denna helgen, men jag har stökat undan det värsta, vilket var bära ut tidningar, slänga lite kartonger och grejer i grovsoprummet, diska bort lite grejer som stått och blivit lidande i veckan (jag sköljer allt och petar lite på det med en diskborste så det står inte kladdigt om man säger så, men jag orkar inte alltid hela exercisen med diskvatten och tömma diskställ och ugh)... och så hade jag turen att få tvättid imorgon förmiddag, så det är egentligen ingen nytta med att jag städar bland kläderna eller i badrummet förrän då.
 
Och det känns ju rätt chill.
 
Även storhandlat. Vilket var jäääääkligt nödvändigt kan jag säga. Jag har typ gått och ätit någon skiva kalkon här och någon sked yoghurt där - visserligen har jag inte haft någon särskild aptit, men igår fick jag ett ryck och gick och köpte en cheeseburgare. Åt förstås inte brödet, men ketchup är väl inte heller så lyckat kanske. Men jag var tvungen! Fy vad jag har slarvat.
 
Men nu på't igen! Fyndade underbar rökt lax, samt tre paprikor för en tia och två svenska broccolistånd för femton spänn. Tzatsiki med kort datum blir perfekt till kvällens stekta laxfilé, och så tar jag med mig resten till grillning hos mamma och pappa imorgon.
 
Det är SÅ kladdigt väder ute och det var så varmt i affären att jag bara gick och bad för mig själv att de skulle ha stora Cola Zeros eller light i kyldisken och inte bara på hyllan (det blev nämligen inget kaffe i förmiddags för jag hade ingen grädde och hatar svart kaffe) och de hade de, halleluja, så nu tar jag en välförtjänst paus här. Kanske skulle titta lite på gamla Rederiet-avsnitt, det gjorde jag inatt när John Blund svek...
 
PS: Idiotsak. Precis när jag höll på att somna nån gång på småtimmarna så fick jag en sådan där nära-sömnen-ryckning och drog knät RAKT i betongväggen med typ all kraft jag har i benet. Det blev ett astjusigt blåmärke, snyggt jobbat ;-)