Junis sista dag

Låg vaken till effing typ halv sju imorse... inte en chans att jag satte klockan för att kryssa. Jag var halvvaken vid det laget men totalt okoncentrerad, så nej tack, det får vänta till ikväll, eller något.
 
Masssssor att göra denna helgen, men jag har stökat undan det värsta, vilket var bära ut tidningar, slänga lite kartonger och grejer i grovsoprummet, diska bort lite grejer som stått och blivit lidande i veckan (jag sköljer allt och petar lite på det med en diskborste så det står inte kladdigt om man säger så, men jag orkar inte alltid hela exercisen med diskvatten och tömma diskställ och ugh)... och så hade jag turen att få tvättid imorgon förmiddag, så det är egentligen ingen nytta med att jag städar bland kläderna eller i badrummet förrän då.
 
Och det känns ju rätt chill.
 
Även storhandlat. Vilket var jäääääkligt nödvändigt kan jag säga. Jag har typ gått och ätit någon skiva kalkon här och någon sked yoghurt där - visserligen har jag inte haft någon särskild aptit, men igår fick jag ett ryck och gick och köpte en cheeseburgare. Åt förstås inte brödet, men ketchup är väl inte heller så lyckat kanske. Men jag var tvungen! Fy vad jag har slarvat.
 
Men nu på't igen! Fyndade underbar rökt lax, samt tre paprikor för en tia och två svenska broccolistånd för femton spänn. Tzatsiki med kort datum blir perfekt till kvällens stekta laxfilé, och så tar jag med mig resten till grillning hos mamma och pappa imorgon.
 
Det är SÅ kladdigt väder ute och det var så varmt i affären att jag bara gick och bad för mig själv att de skulle ha stora Cola Zeros eller light i kyldisken och inte bara på hyllan (det blev nämligen inget kaffe i förmiddags för jag hade ingen grädde och hatar svart kaffe) och de hade de, halleluja, så nu tar jag en välförtjänst paus här. Kanske skulle titta lite på gamla Rederiet-avsnitt, det gjorde jag inatt när John Blund svek...
 
PS: Idiotsak. Precis när jag höll på att somna nån gång på småtimmarna så fick jag en sådan där nära-sömnen-ryckning och drog knät RAKT i betongväggen med typ all kraft jag har i benet. Det blev ett astjusigt blåmärke, snyggt jobbat ;-)

Dagens Familjeliv IV

 
En galen människa (som naturligtvis är ett troll) som är upprörd för att hennes kompis Gun-Britt har spaghetti och könshår på sin dator.
 
Jag undrar om det inte kan vara vår gamle vän Svan-ANOF som har lite tråkigt på fredag eftermiddag... tråden är helt sjuk.

När det blir lite fel...

Jag roas av när det blivit fel i folkbokföringen med lägenhetsnummer, och man ska kolla någon och så visar det sig att personen "bor" med sambo och tre gubbar i åttioårsåldern eller en random tonåring.

Nu kan man ju ha inneboende och visst, det är ju inte så konstigt, men vissa man ska kolla adress på t.ex är man ju rätt säker på hur de faktiskt bor. Min chef, till exempel, bor ihop med ett finskt par, och hans fru verkar inte bo någonstans ens i närheten ;-)

Jag tror i och för sig att det står fel på mig också - det är ju 8:e våningen även om det är 9:e, så jag skrev ju 1802 förstås, men mina grannar har 1901 och 1903, så jag har väl gjort fel. Men jag bor i alla fall inte ihop med några gubbar ;-)

Apjobbig dag idag, jag vill bara lägga mig och sova på en gång. Ikväll tänker jag inte göra någonting, förutom möjligtvis gå och handla lite. Om jag orkar. Får ändå vänta tills efter tacosbrigades handlat färdigt isåfall.

Det luktade verkligen tacos i hela trappuppgången samt hissen när jag kom hem, det är alltså inte bara en myt att man måste äta tacos på fredagar i Sverige!