Nu blir jag lite bannad

Nu blir jag lite bannad, som vi säger i min släkt.

Jag är alltså hemma och sjuk. Är väldigt nöjd med att mitt konsultbolag använder sig av Hälsodialogen, så att en sköterska eller läkare ringer upp den 1:e, 4:e och 8:e dagen (tror jag) som man är sjukanmäld.

Nu missade jag nyss ett samtal. Sånt som händer, jag råkade stå i duschen. Försökte ringa tillbaks men det var väl rätt väntat att numret de ringer ifrån inte fungerar att ringa till.

Så får man istället automatsvaret "En sjuksköterska har försökt ringa dig. HON kommer att ringa tillbaks under dagen etc etc."

Finns det alltså bara kvinnliga sköterskor? Eller är det förprogrammerat beroende på vem det faktiskt var som försökte ringa?

Jag blev lite sur i alla fall. Men det är klart. Har de bara kvinnliga anställda så är det väl inte helt fel.

Skyller på febern. Igen.

Proposal in styleHerregud! Tårarna sprutar här! Både för att det är sjukt roligt och sjukt romantiskt.

Bondmoran utmanar...

Bondmoran utmanar och jag har inte direkt något bättre för mig ;-)

1. Är du alltid ärlig i din blogg? Ja, det är jag. Inom rimliga mått, det finns väl saker man helst inte skriver på ett publikt forum. Men då skriver jag ingenting istället. Det är skillnad nuförtiden liksom, vem som helst kan ramla in här och jag är ju inte särskilt privat. Förr i världen var det typ bara tjejer jag kände i USA som läste och vi kände varann via en mailinglista som just fokuserade på unga tjejer och deras hälsa, nu är det inte riktigt så. Så det är både av förskoning för andra och mig själv som jag är lite försiktig.

2. Om du fick tillbringa 4 veckor på en öde ö, skulle du ta med dig dina barn eller Johnny Depp?
Jag har inte så många barn att välja på va. Men hade jag haft barn hade jag säkert tagit med mig Johnny.

3. Nämn 1 tillfälle när du var så arg på dina barn att du var redo att sätta ut en blocketannons.
Har fortfarande inte så många barn. Men jag kan berätta om när jag var så arg på min ex-sambo att jag höll på att sälja honom. Eller nä, vi hoppar det.

4. Nämn 3 bloggar du inte kan vara utan (nämner du inte min så skyll inte på mig om någon kastar kobajs ägg på ditt hus)
Bloggkommentatorerna, Monas Universum, Bondmoran. True dat.

5. Hur var din första kärlek? Snygg, rik, töntig, klassens clown eller en golden retriver? Berätta.
Det här blir lite svårt för jag hade nog två på en gång där. Men jag väljer en. Vi spelade Nintendo 8-bit och pussades på hans rum. Idag är han stolt far till en ettårig flicka (som faktiskt fyller år idag, hurra hurra för Saga :)), försörjer sig som standup-komiker och är rösten som säger "Nästa: Sydatlanten" (och lite andra hållplatser) på spårvagnarna och bussarna i Göteborg.

6. Hur kommer ditt liv se ut när du är 70 år?
Inte vet jag. Men jag hoppas harmoniskt.

7. Var du busig eller lugn som barn?
Lugn. Men jag busade väl till det då och då också.

8. Nämn 3 saker du inte kan leva utan (och nej, man behöver inte svara ”min man och mina barn”)
Kaffe, bubbelvatten, vänner och familj.

9. Tipsa mig om 3 sjukt bra filmer som jag bara måste se!!!
Amélie, Natural Born Killers, Pulp Fiction.

10. Och sist men inte minst, vad är det bästa med min blogg? (typ att den är fantastiskt underhållande, att den är så vackert skriven, eller att du slipper läsa den?)
Den får mig alltid att skratta! Eller ja. Inte när du berättar tråkiga saker förstås. Men i 99% av fallen får jag minst ett stort leende av att läsa ett av dina inlägg :-)