Telefonnummer + mail

Äh. Kan lika gärna nämna det här, jag har inte så många läsare att jag direkt kommer att bli telefontrakasserad ;)
 
Nytt nummer och ny telefon som ÄNTLIGEN fungerar!
 
Numret är 0734 162 884.
 
Eftersom jag inte jobbar på Volvo längre fungerar ju inte den gamla mailen heller, så det är annzah @ live.co.uk utan mellanrum som gäller.
 
Hör av er med era nummer :-)

On a Friday night

Jag mådde som en prinsessa fram till ungefär ögonblicket när vi skulle ge oss iväg i förmiddags då jag plötsligt kände mig jättekonstig. Men vi klarade av båda kyrkogårdarna, Blomsterlandet, Feskekôrka och Göksäter och Henån "centrum" med mig kvar i bilen, så jag kunde åtminstone vila huvudet mot min kappa mot fönstret och försöka att bara slappna av och lyssna på radio. Det funkade nog rätt bra ändå...
 
Så till polishuset i Uddevalla. Som var befolkat av dårar, och de tog inte numren i ordning så vi fick vänta hur länge som helst. AP. Men till slut så. Beställde både pass och ID-kort - det är inte ofta jag behöver legitimera mig egentligen, Apoteket då mina meds är på e-recept och Systemet någon gång ibland... jag vet inte vad mer, jag fick visa det när jag plockade ut mitt passerkort på Arendal, men annars kommer det sällan fram. Jaja, men det jag skulle komma till var att man inte ska bära omkring på passet så det är väl bra att ha ett ID-kort istället.
 
Strax efter att vi satt oss ner med våra lappar kom det in en man med byxorna halvvägs nere. Han satt och mumlade för sig själv ett tag, sedan la han sig ner på bänken och satte sig sedan upp igen och klagade på att den var lite hård. Jodu. Lite orange tjejer också, och killar med tatueringar i ansiktet, och en familj som verkade vilja ha ett kollektivt pass eller något för alla skulle stå vid luckan samtidigt.
 
Jaja. Det blev gjort i alla fal och jag mådde mycket bättre så snart jag fick frisk luft och röra på mig lite grann.
 
Jag har lite problems med knäna för tillfället, men det verkar faktiskt bli bättre ju mer jag rör på mig, även om det gör ONT, så imorgon ska jag försöka komma ut och andas lite havsluft. Ikväll har det varit räkor, rökt makrill, ett par tre krabbklor, rostat bröd ad infinitum och bubbel förstås. Och På spåret. Naturligtvis!
 
Det var rätt svårt tyckte jag. Musikfrågorna var lätta vilket alltid är trevligt, och jag gillar Björn Skifs, tycker att han är helgo. I vanliga fall kan jag bli lite... trött av Caroline af Ugglas, men det gick ganska smärtfritt idag.
 
Nu är det lugnt i huset. Mamma har gått och lagt sig, pappa tittar på Midsomer Murders för omväxlings skull, och jag sitter i köket och chillar, bloggar och chattar lite tills det blir läggdags. En dag som började lite sådär blev en väldigt skön och bra dag. Och det är sjukt att jag har fått betalt för det.

En liten uppdatering kanske...

Så! Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis rätt så mycket mer frekvent än tidigare för jag är numera ledig på dagarna.
 
Yes, mitt uppdrag på Volvo har tagit slut. Massvis av konsulter fick gå de senaste veckorna, och jag blev en av dem. Vilket var väntat för jag är relativt ny, administrativ, osv. Med andra ord tar jag det inte personligt...
 
Så - tillsvidare är jag ledig med full garantilön, som är något i stil med 80% av min uppskattade heltidslön. Och det känns ju... tja. Jag vet inte riktigt. Denna veckan har det varit väldigt skönt för det hände ett och annat i förra veckan som är skönt att återhämta sig från. Dessutom har jag flyttat hem till mamma och pappa. Lugn och ro och bli lite ompysslad. Jätteskönt!
 
Idag åker vi till Hunnebo för att spendera adventshelgen där. Ska också bli hemskt skönt. Det är rätt lugnt däruppe vid denna årstiden om man säger så, och lite havsluft och promenader (och eventuellt lite kyrklig andlig spis på söndag) kan knappast göra ont. Dessutom ska vi ta vägen om Göksäter på vägen upp, det är alltid roligt. Lite som Gekås fast i ett betydligt mer behändigt format. De har ett helt underbart sortiment av garner... egentligen behöver jag absolut inget garn men jag kan aldrig låta bli att köpa ett nystan eller två av de där härliga glittriga. Nu behöver jag ju faktiskt något att göra på dagarna, nog för att jag tänker promenera mycket och sådär, men det är ju bra att ha något för de där regniga dagarna också. Det är höst i Göteborg, liksom. Eller, vinter kanske? Det är ju för farao december imorgon (och jag har glömt min adventskalender!).
 
Annars är det väl inget jag *behöver* på Göken egentligen, men jag skulle gärna vilja ha några nya hårklämmor för just nu använder jag samma hela tiden. Nog för att jag tycker om den, men lite variation gör ju aldrig ont. Vet dock att jag har letat där förut och de har bara haft små klena ena, och även om mitt hår är rätt kort nu så har det återfått sin gamla tjocklek, så det får vara rätt rejäla doningar.
 
Veckan har för övrigt varit lugn. Jag har vilat mycket, det har varit mycket att ta igen, tittat massor på TV med mamma på kvällarna (pappa också, på GW häromkvällen, Veckans Brott, mycket intressant!), försökt att återfå aptiten och det har gått rätt bra (det har varit rätt illa i flera veckor) - igår fick jag ett ryck när vi hade sett på Wife Swap och kände att jag bara var tvungen att ha McDonald's-mat. För första gången på jag-vet-inte-hur-många-år. Så vi åt hamburgare och konfritt som min kusin sa, rätt ur kartongerna vid köksbordet. Sjukt mysigt och som vanligt är det jättegott när man äter, men efteråt vill man inte ha det igen på fem år, typ. Hoho.
 
Igår var jag på möte med min konsultchef. Kontoret ligger inne i Nordstan. Julhandeln har börjat och trots att det var tidigt på dagen var det helt knökat. Fruktansvärt! Så varmt och knöigt, jag höll på att få ett nervsammanbrott.
 
Mamma är asförkyld så igår var jag en god dotter och handlade frukt och godis och julmust åt henne. Det var populärt och jag kände mig som en God Dotter, som inte bara snyltar här nu, typ. Jag får ju inte laga mat eller göra något vettigt, så något får jag väl bidra med liksom.
 
Klockan är bara kvart över sex och jag har varit vaken i en dryg timme... datorn klappade ihop inatt, jag tänkte att det blir väl bättre imorgon bitti och la ner den, och imorse när jag vaknade blev jag ju så nyfiken på om det fungerade att jag inte kunde sova mer. Och det gick inte! Ve och fasa! En massa reparationsprogram och grejer gick igång, och sa till mig att det inte gick att reparera efter typ en halvtimmes sökande... nightmare. Men när den hade sagt det provade jag att starta en gång till och det gick ju glimrande. Ibland blir jag väldigt, väldigt trött på datorer.
 
Hur som helst! Pappa har ett presentkort kvar från i julas (I KNOW) på Öckerö Fisk, så det blir en liten vända till Feskekôrka också på väg upp (eller ja, på väg, det är i helt fel riktning, hoho) och köpa räkor och kanske en liten krabbklo eller två till ikväll. Yum!
 
Nä, jag har längtat efter frukost sedan jag gick och la mig, typ, så nu ska jag nog smyga ner och laga mig nåt gott. Auf Wiedersehen, det är skönt att vara tillbaka :-)