Sniff sniff

Vaknade klockan 5 av att jag var så täppt i näsan att jag inte kunde andas ordentligt, och nu har jag lekt nyskalas en stund. Fast jag känner mig inte särskilt sjuk, så får väl räkna med att det går över. 
 
Kom på mig själv med att ha glömt att titta på Sveriges mästerkock och Mia på Grötö igår kväll. Hallå eller? När jag är hos mamma och pappa har jag full koll på vad som kommer på TV på kvällarna, men här hemma hos mig är jag helt lost. Men nu har jag tittat på kockarna - rätt låt vann, eller snarare rätt person åkte ut. Jag ska inte spoila, men det var personen jag har stört mig mest på hittills som blev utvisad, så jag är nöjd. 
 
Nu ska jag titta på Mia. Det är ett gäng från Solsidan som är hos henne Felix Herngren (Alex), Henrik Dorsin (Ove) och hon som spelar Anette som heter Malin-någonting. Så det kan nog bli kul! Förra veckan hoppade jag det då jag bara inte står ut med Mia Törnblom men det var medvetet... 
 
Lite kaffe och lite frukost maintenant. Och böner om att det inte är en riktig förkylning på gång... 

Girls - igen

Girls är så fruktansvärt bra. Den har ALLT. 
 
Jag har blivit imponerad av TV-serier som jag inte trodde skulle passa mig tidigare, men detta är något av det bästa jag har sett sedan typ Björnes magasin. 
 
SÅ JÄVLA BRA. 
 
Titta lite.  Fast börja från början istället. 

Lite lipkalas

Jag brukar inte gråta till How I met your mother, men detta avsnittet var ju bara för sött. 
 
Vem tror ni att mamman är? Allt vi vet är ju att hon var rumskamrat med den otroligt söta flickan som Ted dejtade och som jag inte minns namnet på, att vi inte har sett henne tidigare och att hon var på samma St Patrick's Day-kalas som Ted för ungefär en miljon år sedan. 
 
Folk hänger upp sig på att Ted kallar Lily, Marshall, Barney och Robin för "aunt" och "uncle" , men jag tror att det handlar mer om prefix man kan sätta på vänner som vuxen inför barn. Jag vet inte hur många av mina farmors polare som jag kallade tant och farbror som barn - det behöver ju inte vara moster/faster och morbror/farbror. 
 
Många tror att det handlar om Barneys styvsyster. Jag är ganska övertygad om att det inte stämmer, men det vore ju rätt typiskt mig att ha totalt fel där och överbevisad blir jag ganska ofta just för att jag tänker mig vara så himla säker på saker och ting. Ibland i alla fall...