Dagens FL

 
Det finns då folk till allt :-) 

Kändishoppet på TV3

Har ni sett Kändishoppet?
 
Jag tycker att det är askul. Även om min favorit åkte ut igår (inga spoilers!) - men min andra favorit leder stort. 
 
Man kanske kan tro att detta är någon sorts förnedrings-TV à la Wipeout och den där 100 sätt att åka ur en game show, men det är faktiskt inte det, mer åt Let's Dance-hållet, där folk bjuder på sig själva och verkligen lär sig saker och blir duktiga! 
 
((Har ni förresten sett deltagarlistan till Let's Dance? Heja Markoolio och Maria!)) 
 
Ja, jag har fått grava TV-problem. Som om detta inte vore nog är det ju typ tjugo andra program att hålla reda på. Jaja, det finns farligare saker att göra på fritiden antar jag. 

Felix Ost- och skinkpaj

Jag brukar inte köpa så mycket helfabrikat, förutom färdiga köttbullar då, det tycker jag är gott, och säkert lite andra grejer också. Observera att jag inte räknar t.ex pålägg till helfabrikat som somliga som är präktigare än Präkt-Stina gör. Inte korv heller. Mer sånt som jag skulle kunna göra själv utan större problem - paj och köttbullar, till exempel. 
 
Och idag blir det pajtest minsann! 
 
 
Tror att jag har ätit Felix pajer förut, rätt säker på att mamma brukar köpa tacoversionen ibland - men detta ska bli spännande! Och förhoppningsvis gott. Jag glömde att vi inte har någon mikro, så det kommer att ta över en halvtimme och jag kommer att svälta ihjäl lite grann under tiden. Shit vad hungrig jag är och shit vad fort jag blev hungrig. 
 
((Denna ugnen alltså. Jag satte på den, gick och duschade och pysslade med detta, och den är fortfarande inte varm. Not keen.))