Obs. Hatt.

 
Är rätt nöjd. Särskilt som jag lyckades få på hatten på mitt gigantiska huvud. Naturligtvis med ett visst mått våld. 
 
Om jag är på Condeco? Kanske det kanske. Blev shwenadålig igår men det verkar ha lugnat ner sig så jag tog mig en liten utflykt. 
 

Äsch

Det var nog inte Anton.
 
Hade tänkt mig att han skulle gå av vid Marklandsgatan och gå ner till Frölundaborg, men han gick av vid Kapellplatsen. Dessutom passade inte tatueringen. 
 
Synd! 
 
Fast hade tatueringen stämt hade jag ju sparkat mig själv i flera veckor för att jag inte kramade honom och bad om en liten autograf. 
 
Om jag är nervös inför intervjun på Bokmässan? Jo, det kan man säga. 

Uppe i varv-eftermiddag

Petade i mig en redd kyckling-Varma Koppen och två knäckisar med keso och rödlök när jag var hemma - men glömde totalt grönsaksjuice och nektarin! INTE okej. 
 
Är på Condeco på Västra Hamngatan och tänkte köpa en råsaft, morot+äpple+ingefära, men det var bara ett ptteglas och det tyckte inte jag var roligt. Så kaffe it is. Kanske hittar jag något utan koffein på Starbucks så att jag inte är helt speedad hela kvällen... haha. 
 
Eva Olsson har med andra ord tjänat några kronor på mig idag. Fast inte många egentligen för Maria betalade frukosten. 
 
Men allvarligt. Nu spelar de 1:a gången igen! På Avenyn gick de över till Serge Gainsbourg efter ett tag. Antar att de delar Spotify-listor... 
 
Inget paket hemma - men jag tror inte att posten hade kommit. Ibland dyker den nämligen inte upp förrän framåt 17-tiden. Hatt-säljaren skulle skicka den "direkt" sa hon, så jag hoppas att den kanske kommer imorgon, och att den landar hos Axel Thai + Tobak tidigt på dagen innan det bär av ner till Mässan. 
 
Inte för att jag tror att man behöver huvudbonad men det kanske kan vara bra, ifall jag får akut Tourettes eller så, så känner ingen igen mig? Mitt namn är ju så vanligt att jag inte kan bli identifierad på bara det. 
 
Nä - nu ska jag försöka planera min mässlördag lite grann. Sjukt svårt att välja, det enda jag är helt hundra på att jag vägrar missa är ju Fredrik Backman såklart... men sedan är det så väldigt mycket annat! Emma Hamberg, Linda Skugge och Martina Haag hos Piratförlaget förstås... nä, jag får jobba på det här på fredag! 
 
Imorgon är det tydligen "mest för branschen", så jag vet inte om det är lämpligt att gå dit tidigt eller inte. Fast jag tror ju knappast att man blir utsparkad. Jag kan väl låtsas att jag är med i branschen. Jag har sålt en artikel faktiskt. Mer om det när den publiceras... 
 
På tal om det har världens bästa Linda träffat Charlie Sheen och skriver om det i dagens Aftonbladet - som jag genast ska gå och köpa! 
 
Laterz! 
 
//Miss tilltryckt fejs 2013