Mat i trevlig sällskap

Igår firade vi Rebeckas födelsedag på Tre Indier - fantastiskt gott och otroligt trevligt. Jag skrattade så att jag fick ris i näsan. Det händer inte varje dag. ((Medan jag kommer ihåg det vill jag gärna nämna att deras Husets Vita är Protocolo Blanco och det är vansinnigt gott.)) Alltså sådär DÖGOTT. 
 
 
Tyvärr vägrar min dator att acceptera att jag vänder på bilder, så tja, ta den som den är ;) Tandoorikyckling med stekt ris och en sås som jag nog bara kan identifiera som "väldigt lik korma". 
 
Jag har faktiskt fått tillstånd att visa denna utmärkta bild på födelsedagsbarnet i en mössa som någon klok person (Alex) gav henne - så här är hen i full prakt: 
 
 
Själv medbar jag halsband och armband med ouroboros-symbolen (i versionen liggande åtta) på (länkarna syns på bilden men inte berlockerna) - och passade på att köpa ett halsband till mig själv också. Vilket jag tog på mig imorse - och vilket jag upptäckte var försvunnet vid lunch. Det finns garanterat någonstans inne på kontoret men hittills har det inte blivit inlämnat. Jag hoppas att det har halkat ner i en ficka eller något bara för jag var väldigt glad åt det. 

Shoppinglunch

Vi åkte till Eriksberg en sväng på lunchen - jag lyckades allt få med mig tre plagg från Lindex. 
 
 
Den sista ser dötråkig ut på bilden, den är betydligt snyggare i verkligheten! 
 
Ikväll äter jag middag med Hanna på Vinopasta - vill gärna byta om till toppen i mitten men ser framför mig hur jag spiller spaghetti cosa nostra över hela framsidan. I och för sig ska jag tvätta på lördag men det vore ju lite tråkigt ändå...! 

2014: 177 - Glöm att ni har en dotter av Sandra Gregory

Ni vet att jag kan bli lite irriterad på berättelser om folk som gör idiotiska saker? Ja, det blir jag på Sandra Gregory också. 
 
Brittisk tjej, lever ett trevligt liv i Bangkok, jobbar som lärare, blir av med jobbet pga militärkupp, blir sjuk, vill åka hem till England. Och gör då det absolut smartaste man kan göra, bestämmer sig för att smuggla lite heroin till Japan med en kille hon knappt känner. Det vet väl alla att det är supersmart att hålla på med narkotikasmuggel i Sydostasien? 
 
Just det. 
 
Naturligtvis åker hon fast och hamnar i fängelset, naturligtvis på Bangkok Hilton. Och till slut får hon komma hem till UK och avtjäna straffet där istället. DEN biten av boken tycker jag är intressant, då det visar sig att det västerländska fängelset är minst lika hemskt som det thailändska. Men annars, alltså jag vet inte. Jag hade större behållning av Bridget Jones - The Edge of Reason vad gäller skildring av thailändsk fångvård. 
 
Inte helt olikt, i och för sig. 
 
Nä, jag var inte imponerad och jag kommer inte att läsa om den eller ens rekommendera den. Folk skriver recensioner om hur gripande den är - kanske är jag iskall, men jag tycker inte att den är något särskilt.