Mat i trevlig sällskap

Igår firade vi Rebeckas födelsedag på Tre Indier - fantastiskt gott och otroligt trevligt. Jag skrattade så att jag fick ris i näsan. Det händer inte varje dag. ((Medan jag kommer ihåg det vill jag gärna nämna att deras Husets Vita är Protocolo Blanco och det är vansinnigt gott.)) Alltså sådär DÖGOTT. 
 
 
Tyvärr vägrar min dator att acceptera att jag vänder på bilder, så tja, ta den som den är ;) Tandoorikyckling med stekt ris och en sås som jag nog bara kan identifiera som "väldigt lik korma". 
 
Jag har faktiskt fått tillstånd att visa denna utmärkta bild på födelsedagsbarnet i en mössa som någon klok person (Alex) gav henne - så här är hen i full prakt: 
 
 
Själv medbar jag halsband och armband med ouroboros-symbolen (i versionen liggande åtta) på (länkarna syns på bilden men inte berlockerna) - och passade på att köpa ett halsband till mig själv också. Vilket jag tog på mig imorse - och vilket jag upptäckte var försvunnet vid lunch. Det finns garanterat någonstans inne på kontoret men hittills har det inte blivit inlämnat. Jag hoppas att det har halkat ner i en ficka eller något bara för jag var väldigt glad åt det.