2014: 169 - Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

Alltså, jag vet inte riktigt vad som hände här - för det var ganska längesen jag läste denna nu - men jag har uppenbarligen glömt av att skriva om den? Jättekonstigt, för jag tyckte om den väldigt mycket. 
 
Sara är 28 år, ett alldagligt biträde i en bokhandel i Haninge. Hon har brevväxlat med den äldre damen Amy i Broken Wheel, Iowa, under många år, och när bokhandeln slår igen och Sara blir av med jobbet bestämmer hon sig för att åka till USA och hälsa på sin väninna. 
 
Men, när hon kommer fram efter den långa resan visar det sig att Amy har dött - men lämnat huset åt Sara. 
 
Det är inte så vanligt med främlingar i Broken Wheel, men Sara tas emot av byns invånare, som alla hade en relation till Amy, på absolut bästa sätt - och hon finner plötsligt att hon faktiskt har vänner som inte bara är bokkaraktärer. Staden blir som ny, nya konstellationer skapas och Sara startar en bokhandel med alla Amys böcker. 
 
Men - snart är hennes tvåmånaders visum slut. Vad ska hända då? 
 
Ja, det är tyyyypiskt feelgood, och det är varmt och fint och roligt och trevligt. Är man bokälskare älskar man automatiskt Läsarna i Broken Wheel rekommenderar - och det får jag väl erkänna att jag är...