Hemma! Och bonne année!

Maten är beställd, kaffemaskinen igång och friden har infunnit sig. Frid kanske inte är det första vi tänker på på nyårsafton men jag har längtat efter friden. 
 
Det rådde dock ingen frid på bussen från stan - som jag lyckades tima precis med alla som hade varit och sett fyrverkerierna vid operan. Jesus, vad mycket folk! Inte bara på bussen, utan även myllrandes från hamnen... helt otroligt. Tror inte att jag har sett sådana folkmassor i Göteborg sedan friidrotts-VM 1995, no joke. 
 
Jag har försökt kolla på Gone Girl på planen men det är ju så korta resor att man inte hinner någonvart. Nu ska jag fortsätta medan jag väntar på maten (den är inte jättebra, men... jo, jag gillar något med den ändå, hittills) - sedan blir det hastigt ombyte till leopardbrallor och morgonrock och njutning på hög nivå. 
 
Förresten - hur bra är det inte att man kan beställa mjölk när man beställer hem mat? Jag lämnade en liter här för en vecka sedan men eftersom jag inte har något luktsinne vågar jag inte dricka av den. Märker ju inte om den är dålig, menar jag... så ett klick till och så kommer det en liter mellanmjölk. Lite dyrare jovisst, men lätt värt det. 
 
Så nu får jag önska ett riktigt, sprakande härligt
 
 
Ta hand om er och de era! <3 Vi hörs kanske igen under aftonens gång, men ifall att så - gott nytt år!