Kulturkollos Tisdagsutmaning: Selfie med aktuell julläsning

Tisdagsutmaningen på Kulturkollo är enkel och koncis: en selfie med aktuell julläsningsbok. Det som visade sig vara mindre enkelt var för mig att befinna mig i samma rum som a) något jag läser och b) något att fotografera med samtidigt som jag c) kommer ihåg att ta bild. Därför gjorde jag det mycket enkelt för mig nu, fyra dagar för sent. 
 
 
Jag sträckläste böckerna om Bricken av Vibeke Olsson under min förra julledighet, och har sparat på denna, bok nummer fem i ordningen - Glödens färger - till denna.
 
Hittills under ledigheten har jag inte haft tid att riktigt engagera mig i läsningen som jag vill, och på kvällarna har jag varit för trött för att läsa något särdeles djupt eller för den delen fler än typ tio sidor innan jag slocknar - men imorgon reser jag till Berlin - en resdag med mycket tid att läsa, på buss-flyg-Kastrup-flyg - så då är det dags. Som jag har längtat! 
1 Kulturkollo/Carolina:

skriven

Det där var smart - att ha bilden i mobilen! (själv hade jag stora problem med att få med både bok och ansikte, armen var liksom för kort...)
Hoppas du får fantastiska dagar i Berlin!

Svar: Tack Carolina! :)
Ja - jag brukar sällan läsa böcker i telefonen men omslaget kunde jag åtminstone plocka fram för detta ändamålet.

God fortsättning!
Anna

Kommentera här: