Måste vara rekordMannerström har ju större huvud än jag. 

Boktips!

Läste denna imorse  Så rolig att det är inte klokt.  Ordentlig recension kommer. Snart! 
Charlotta Cederlöf

Jag söker ofta efter favoritförfattare i min eboks-app då jag inte alltid har koll på om de kommit ut med något nytt på sistone. Som Anita Eklund Lykull - när jag flyttade hem och skaffade bibliotekskort upptäckte jag ju flera stycken. 
 
Så sökte jag på Charlotta Cederlöf, som skrivit de fantastiska ...och likväl rör hon sig, Sverige - Finland och Hello Love! och ser att hon gick bort i våras. Herregud, jag blev alldeles ställd! Hon var tydligen lite lokalkändis i Gävleborg som radiopratare och programledare för Vi i Femman förutom författandet och poetissandet, men här tror jag inte att jag ens sett det omnämnt i tidningarna. 
 
Det blir så konstigt när författare vars böcker man har läst femton-tjugo gånger dör för man inbillar ju sig nästan att man känner dem. 
 
Läs hennes böcker, hur som helst. Alla har inte fått fantastiska recensioner, det ska jag villigt tillstå, men det struntar jag i för JAG tycker att de är riktigt, riktigt bra. Har ännu inte läst hennes diktsamling - jag är lite dålig på att läsa samlingar av en och samma poet, så att säga, om det inte är Sylvia Plath eller Baudelaire - men får jag ta på den vore det också intressant.