Veckans bokbloggsfråga - Vecka 48

 
Bokbloggsjerkan ligger ju på is för tillfället, men Barnboksbloggen har kommit på ett alternativ som hon kallar för Veckans bokbloggsfråga! Så härligt! 
 
Framöver kommer frågorna att publiceras på måndagar, men denna kom i torsdags tror jag och jag har inte hunnit svara. Men nu har jag tid - det är ju några timmar kvar på söndagen :-) 
 
Frågan lyder: Vad tycker du om e-böcker? Föredrar du riktiga böcker att bläddra i eller läser du hellre böcker på din läsplatta/mobil? Och vad tycker du om att allt fler förlag skickar ut recensionsexemplar som e-böcker istället för fysiska böcker? 
 
Jag trodde aldrig att e-böcker skulle bli min grej. Tills jag fick ett erbjudande om att testa E2GO (numera Nextory) gratis i en månad sommaren 2014 och insåg att det var absolut min grej att kunna läsa i mobilen! I julklapp förra året fick jag en surfplatta som är kompatibel med min app, och nu läser jag jättemycket på den, det funkar väldigt bra för mig - särskilt då den inte verkar ge av blått ljus, som ska vara så irriterande för hjärnan på kvällen.
 
Men jag gillar fortfarande pappersböcker - det är bara lite jobbigt att bära omkring på en massa olika eftersom jag aldrig riktigt vet vad jag tänker vara sugen på härnäst :-) 
 
Det är helt okej med mig när förlag skickar ut e-böcker - men jag tycker att det är jobbigt när de kommer som PDF:er för dem har jag svårt att läsa i min platta. However - min nya dator går ju att vika bakåt, så att säga, och jag antar att det skulle funka bättre. Får kika på det! 
 

Kommentera här: