Hello campanula!

 
Jag köpte en campanula (blåklockssläktet, på latin) på Ica för fem kronor idag. Har en tom kruka på jobbet så den kan få stå där så länge den lever. Det ser ut som om blommorna är bruna här och där, men det verkar faktiskt som om de lever - de är inte torra. Så det ska nog vara så :-) 
 
Pappa hämtade mig på jobbet och skjutsade hem mig, en bärkasse och en gigantisk resväska ikväll. Tog vägen om Axel Thai & Tobak och plockade upp min H&M-leverans också, alla klänningarna var fina men den mittersta behöver nog egentligen lite solbränna... men kan funka med rätt kofta. Härligt! 
 
Annars har jag mest plockat upp ur påsar och väskor, hittat nya hem åt saker och ting, handlat, lagat mat och tagit det piano ikväll. Imorgon bitti kommer några gubbar och hämtar min gamla resårmadrass och kör till tippen, så jag får lite sovmorgon för de kommer inte förrän 07:30. Jag trodde att Ikea skulle fixa det i samband med sängleveransen på fredag, men tydligen inte. 
 
Kvällens middag blev opretentiös - hamburgare med prästost och tacosås. Haha. Två biffar blir morgondagens matlåda men det är meckigt att bygga hamburgare på jobbet, så jag rostade tärnade färskpotatisar med vitlök, lime, chili och olivolja till det istället - det bådar gott och doftar fortfarande fantastiskt. 
 
Har massor av data kvar på mobila bredbandet så lyxar mig med Netflix och kaffe nu. Har sett söndagens Babel på SVT Play - streamingtjänsten som drar mer bandbredd än alla andra tillsammans, tror jag - och ska väl krypa till sängs efter detta avsnittet av Fjällbackamorden som jag inte sett förut. (Det är ingen större förlust om du inte heller har det, men jag gillar Claudia Galli och jag gillar att jag kände igen Per Myrberg bakifrån.) 
 
Får förresten wi-fi i huset 1 oktober, himla skönt. Ja, någon sorts kabel-TV också, så jag får se till att köpa en TV i slutet på september. Fick kortet till TV-boxen idag, box och modem kommer snart. Det blir väldigt skönt att ha obegränsat nät, just ur streamingsynpunkt plus att min platta bara funkar med wi-fi. Om jag inte minns fel kommer det bara att kosta 150:- i månaden, påslag på hyran - det är en imponerande bra deal. Kan dock minnas fel, det är inte alls omöjligt att det var 300:- men det är fortfarande bra. 
 
Godnatt, kära ni! Sov sött!