Livin' the dream...En ensam båt på väg mot något större? 

Jag har svårigheter med att koppla upp datorn mot hotellets wi-fi - därav dålig uppdatering. Telefonen och plattan funkar men det är inte riktigt samma sak. 

Men jag har det bra! Det är nästan lite föööör varmt - jag får ta korta stunder i solen och är nu tillbaks på rummet med fläkten igång. Min nordiska disposition är inte gjord för hetta, så det får bli en sak i sänder. 

Maten, undrar du? Den är okej. Någon brittisk person hade skrivit i sin recension att den var väldigt skandinavisk - jag skulle säga tvärtom, den är mycket brittisk i sitt utförande. Pasta med hitte-på-Carbonara, tomatsås, vita bönor, korv och bacon till alla måltider. Och burgare, chicken nuggets och lökringar till poolbaren. Mig gör det inget, det är ganska gott med fett och salt i värmen och jag är inte världens kräsnaste, men jag hoppas på lite bättre kulinariska upplevelser i den andra restaurangen ikväll. Höjdpunkten hittills har varit gröna bönor med valnötter, mycket gott med lite salt på. 

Och frukt! Hittills har det mest varit trötta äpplen och någon bortsprungen apelsin - hoppas definitivt på mer i kväll då ordinarie personal ska vara tillbaks.