Livin' the dream...En ensam båt på väg mot något större? 

Jag har svårigheter med att koppla upp datorn mot hotellets wi-fi - därav dålig uppdatering. Telefonen och plattan funkar men det är inte riktigt samma sak. 

Men jag har det bra! Det är nästan lite föööör varmt - jag får ta korta stunder i solen och är nu tillbaks på rummet med fläkten igång. Min nordiska disposition är inte gjord för hetta, så det får bli en sak i sänder. 

Maten, undrar du? Den är okej. Någon brittisk person hade skrivit i sin recension att den var väldigt skandinavisk - jag skulle säga tvärtom, den är mycket brittisk i sitt utförande. Pasta med hitte-på-Carbonara, tomatsås, vita bönor, korv och bacon till alla måltider. Och burgare, chicken nuggets och lökringar till poolbaren. Mig gör det inget, det är ganska gott med fett och salt i värmen och jag är inte världens kräsnaste, men jag hoppas på lite bättre kulinariska upplevelser i den andra restaurangen ikväll. Höjdpunkten hittills har varit gröna bönor med valnötter, mycket gott med lite salt på. 

Och frukt! Hittills har det mest varit trötta äpplen och någon bortsprungen apelsin - hoppas definitivt på mer i kväll då ordinarie personal ska vara tillbaks. 


Framme!Men det tog tiiiid. Först var jag tydligen i Märsta. Märkte inte det alls? 

Det tog hundra år att få väskorna - jag hade ont av HS och var trött, hungrig, törstig och kissnödig - inte en bra kombo när man väntar på väskor o en stekhet ankomsthall. Men det ordnade sig såklart. 


Busschauffören spelade spansk lokalradio - döm om min förvåning när de plötsligt spelade Lily Allens F*ck you - utan censurering! Sjukt kul. 

Tre bilder tagna från bussen. Det är bedövande vackert. 

Jag har fått fel rum i en natt, tror jag. Det är nämligen inte någon tvårumslägenhet utan ett ganska litet enkelrum med kylskåp. Men det gör ingenting. Jag har tydligen begränsad havsutsikt, vad säger ni om det? 

Mmm, undrar hur full utsikt ser ut? 

Nu sitter jag här: 


Och dricker en sån här: 


Riktig lemonad. Så gott! 

Nu har jag varit vaken i femton timmar och är ganska trött. Ska dra mig tillbaks till rummet och vila en stund innan middag! 


Jag är inte nästa KeplerKände ju lite för att köpa denna för att skriva en helt uppdiktad resedagbok om hur jag försvinner i möbler pga matchande kläder. Men det lär inte hända, om inte soffan är turkos. Mycket turkost i bagaget. Så jag tog Astrid istället. 

Om detta är oklart - googla Kepler helgintervju SvD. Och skratta gott :-) 

Nu: 


Såååå redo. För både semester och min trippellatte!