Bokbloggsjerka 8-11 januari

 
Plötsligt poppade det upp en massa inlägg här och där som indikerade att - Bokbloggsjerkan är tillbaks! Så himla härligt! 
 
Första frågan efter comebacken - och på året - är: Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.? 
 
Jag har skrivit om detta redan, och jag är så fräck att jag kopierar min text från sist - allt för att undvika att missa något eller upprepa mig eller hitta på några andra dumheter :-) 
 
Läs en novell hos Ugglan och Boken är en underbar utmaning som pågår ända till juni. Den kommer jag att fortsätta med.
 
Sedan tänkte jag hänga på Temaläsning 2016 hos Barnboksbloggen. 
 
Boktolvan är alltid kul och no pressure - man sätter ju sina egna mål och kör på så gott det går. 
 
Bokutmaningen 2016 likaså - nog för att man kan ta sig för att läsa något man annars kanske ratat för att få pricka av, men det är ingen stress inblandad, tycker jag. 
 
Mias bokhörna håller i Spänningsutmaningen och Månadens bästa bok - klart man hänger med! 
 
Och sedan har vi ju de vanliga utmaningarna - Tematrio hos LyranVeckans bokbloggsfråga,Top Ten Tuesday någon gång då och då, nu (!!) ser jag att Omslagsonsdag hos Bokpotaten är tillbaks, och så Smakebit på söndag, såklart. Vad har jag missat? ;) Jo, Kvinnoalfabetet hos enligt O såklart! Och nu jerkan på helgerna :-) 
 
Bara för mig själv vill jag läsa alla tio böckerna i Roman om ett brott-sviten. Började för sent förra året och hann bara med två, så det ska bli gjort i år! 
 
Många av utmaningarna går ju dessutom hand i hand, vilket jag tycker är helt okej. Detta ser betydligt mer ut än vad det är, känns det som, eftersom man hela tiden får lyda efter sina egna förutsättningar, så att säga. 
 
Just det - jag ska ju offentliggöra bloggens Facebooksida också. Antar att jag drar mig för att göra det för att jag är rädd att ingen ska gilla... men vad sjutton. Nyckelorden är ju trots allt för mig själv
1 Marre:

skriven

Oj, vad mycket det finns att inspireras av! 👍

Svar: Visst gör det! Underbart med interaktionen mellan bloggare tycker jag.
Anna

2 Helen/Midnattsord:

skriven

Många spännande utmaningar här! Jag funderade också på att läsa Romanen om brott tillsammans med min sambo!

Svar: Gör det, de är himla bra. Såg du dokumentären på SVT?
Anna

3 Henrik Johansson:

skriven

Oj, vad många utmaningar du är med i! Vilken inspiration. Novellutmaningen kanske är något för mig.

Svar: Just novellutmaningen har gjort mycket för mig. Har liksom trott att jag inte är någon novellperson, men den har fått mig att t.ex läsa en på lunchen eller så, det är riktigt trevligt :-)
Anna

Kommentera här: