Första simturen avklarad

 
Första simturen avklarad! Det blev bara ett och ett halvt simborgarmärke ungefär eftersom det tog sådan tid att ordna med kort, kvitto, betalning, armband och grejer innan - men imorgon bitti blir det mer. En halvtimme tycker jag att man kan starta med, och öka på tiden eftersom. Tänk bara, om man kunde lyssna på egen musik / bok / podd i bassängen! Jag är inte så förtjust i Mix Megapol eller vad det nu kan ha varit för skräp de spelade. Men. Ingen katastrof - jag kan koppla bort. 

Det jag lärde mig var att jag a) måste äta innan jag simmar och b) måste ha med mig vattenflaska till efteråt! Men jag hällde i mig en Ramlösa på bussen och kom hem och blev serverad spaghetti puttanesca, så nu är jag som folk igen. 
 
Jag pratade med en av mina chefer imorse och berättade att jag tänkte sätta igång och simma före jobbet, och så kom vi att prata om det här med flexibla arbetstider. Hon tyckte att jag borde vara lite mer flexibel i min egen hjärna - jag är nästan aldrig på kontoret senare än 8 om jag inte har ett ärende och ber alltid om ursäkt för att jag är sen om jag blir senare än så. Det behövs ju faktiskt inte, menade hon - och särskilt inte om det har med träning och välmående att göra. Jag ska försöka släppa det där - och gjorde det faktiskt redan i eftermiddags, då jag gick från jobbet vid 16:20. Och tänk, ingenting började brinna... (Det är naturligtvis inte det jag tror heller - det är något som sitter i helt enkelt. "Man" är på jobbet 8 och går klockan 17 - men varför jag inbillar mig att det endast skulle gälla mig är ju en gåta...) 
 
Nu - kaffe och korsord och kanske lite Gilmore Girls innan det blir tidigt till sängs!