Bokbloggsjerka 24 - 27 juni

 
Slirar in sent här med ett svar på bokbloggsjerkan! Veckans fråga var nämligen svår, och jag klurade länge innan jag kom på något - som faktiskt hoppade på mig mitt under pågående läsning. Frågan är: 
 
Vilken karaktär (bok/tv/film) identifierar du dig mest med (både positiva och negativa likheter/egenskaper är välkomna)? 
 
Jag har nämligen svårt att se mig själv i andra. Även om jag nu som vuxen kan känna igen en yngre mig i en massa böcker, såsom Hello Love av Charlotta Cederlöf och Namedropper av Emma Forrest, och för all del huvudpersonen i Emmy Abrahamsons Londonböcker. 
 
Men så fastnade jag i en bok igår - M varken mer eller mindre av Petra Backström - som jag sträckläste i mobilen halva eftermiddagen fast det svider i ögonen att läsa så smått så länge - och hittade ett fantastiskt citat som jag var tvungen att lägga upp på både Litsy och Insta på en gång. 
 
 
Och även om jag kanske inte kan känna igen mig i allt i boken, så sätter detta citat verkligen huvudet på spiken. För vem har inte kommit på sig själv med att tänka? ;-) 
 
Superbra bok för övrigt. Jag längtar verkligen efter att få fortsätta läsa ikväll! 
1 Evelina:

skriven

Den boken är jag intresserad av att läsa! Bra citat också!

Svar: Den är riktigt bra! Jag kom på mig själv med att läsa några kapitel inatt när jag vaknade till för att jag bara inte kunde låta bli... :)
Anna

Kommentera här: