Superkväll med kollegorna

Har haft en superfin kväll med sex arbetskamrater, en chefsdotter och en whippet vid namn Doris!

Här är några bilder - jag vill inte lägga ut bilder på folk, så här är lite... mat.

...och det blev köpepepparkakor! Ibland får man nöja sig med good enough. Alla var nöjda och mätta, vi har skrattat och pratat mycket och en av de kinesiska tjejerna var helt förtrollad av Bing Crosby och The Andrews Sisters! 🎶🎶🎶

Nu har jag diskat det som får plats i stället och duschat - en kopp kaffe på det och sedan kryper jag till sängs, nöjd, mätt och lycklig ❤️

Torquay, här kommer (kanske) jag!

Förra året bokade jag min semester i mellandagarna och tyckte att jag var skrattretande tidigt ute - i år har jag bokat den 30 november! 

Eller ja. Vi får se om det blir! Men Camilla lade upp ett Facebookminne från Lyme Regis och jag satt och funderade på Devon så sent som igår. Gjorde en snabbsökning på Booking.com och fick upp ett femstjärnigt hotell i Torquay till ett helt otroligt pris 23-28 juli. 
 
Så jag bokade. Förstår! Man kan ju alltid ändra sig. Men jag har definitivt en stark dragning till engelska kusten och ja, om flygresorna blir lite mer humana (jag betalar inte 5000:- spänn för att flyga till London) så kan det nog bli så :-) 

För jag menar... 
 
 
Funderar på att göra en liten turné av Devon och kanske något stopp i Sussex också, så det behöver ju inte bli bara Torquay. Just Lyme Regis som Camilla pratade om har ett bokälskar-B&B - hur kan man inte vilja bo där? 

Millionaire's shortbread - rond II

Jag gjorde en omgång millionaire's shortbread igen eftersom mina arbetskamrater blev så förtjusta häromveckan. Kakan bakade jag redan i måndags, och kolan gjorde jag också då - denna gången valde jag att göra dulce de leche istället för att koka kolasås - alltså sjuda en burk kondenserad mjölk i några timmar. Lite väl länge - den hade fått vara mjukare för min del, så nästa gång kokar jag två timmar istället för tre. Jag rörde ut den med lite vit sirap för att få lite mjukare konsistens.

Mörk bakchoklad och vanlig Marabou vit choklad ovanpå, det fixade jag igår kväll. Och så snöflingor och blommor :-)