Hemmafix! <3

Jag hade en sådan där jobbdag som bara flög förbi - flera möten på raken före och efter lunch och där emellan fick jag massor gjort. Skönt! Var och klippte mig direkt efter jobbet och mötte sedan upp mamma och pappa på Backaplan för inhandling av denna ljuvliga tingest: 
 
 
Sååååå mysigt! Jag ska göra en liten film också så ni ser hur det rör sig, det ser riktigt häftigt ut. Och är väldigt hypnotiskt! 
 
Sedan fick vi upp tavellisterna också - underligt nog är väggen i två olika material så vi gick tänka om lite grann men det blev hur bra som helst, jag är så nöjd. Sedan fikade vi och efter att de gick satte jag mig och valde och ramade in kort. Jättesvårt att välja, men jag plockade ut tio till slut - så får jag byta som jag orkar! Ursäkta bildbomb och att det är lite grynigt, men det var flera som ville se... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag parkerat mig i soffan framför Wahlgrens Värld och med middagen i högsta hugg: 
 
 
Enkelt idag pga trött och sent - vegetariska vårrullar från frysen och en superenkel dipsås på soja, limejuice, sriracha och rostade sesamfrön. Sedan blir det bums i säng! En fantastisk torsdag och jag är mycket redo för HELG och mys vid brasan ;-) 

Kommentera här: