Dag 1 - Göteborg till Potsdam, 21 juli 2017

Jag har massor av foton från resan, och kommer inte att lägga upp precis allting här. Jag tar en dag i taget, som en ju ska göra i de flesta sammanhang, så får det bli ett mindre urval per dagsinlägg, så att säga. 
 
Dag nummer ett, 21/7, täcker Göteborg till Potsdam som ligger sydväst om Berlin. Det var mest restid under dagen, så det blev inte så mycket i bildväg - men här är lite grann. 
 
 
På väg! Av tiden att döma borde vi vara någonstans kring Hallandsåsen här. 
 
 
 
 
Jag tycker att det är något vackert med vindkraftverk, alltså! Här i norra Danmark efter att dimma och regn dragit förbi - vi såg knappt ut över Öresund, vilket var lite synd men det är väl inte så spännade egentligen. 
 
 
En ganska vanlig vy vid raststopp! Den lilla raden av människor i vänsterkanten står i kö till chaufförens fikabord - här i väntan på att köra på färjan mellan Gedser och Rostock. Ett slag efter detta dog min telefon och vi hade ännu inte förstått att det fanns eluttag vid sätena, så det blev inte så mycket mer - men i ärlighetens namn var det inte så mycket att visa heller. Hotellet i Potsdam var ett sorts konferenscenter och middagen var en ganska stressig buffé, så i stort sett var det helt enkelt en ganska typisk resdag! 

Kommentera här: