Dag 8 - Montecatini Terme till Feldkirch (28 juli 2017)

Dags att lämna Toscana! 07:30 packade vi in oss och allt bagage i bussen för att återigen ställa kosan mot Österrike - men med två länder till på vägen! 
 
 
 
I Schweiz åt vi lunch och hälsade på en ko. Hur många som oberoende av varandra kallade kossan för schweizernöt? Ja, undra det. 
 
Schweizarna vet i alla fall hur snabbmat ska serveras! Med efterrätt, såklart. Åt en riktigt god kebabwrap för att vara vid sidan av motorvägen, så att säga... 
 
 
 
 
Vi körde och körde - och vackert är det ju, trots lite kassa bilder pga saker i vägen på bussrutan. 
 
 
 
 
 
Strax innan inresan i Österrike tog vi en avstickare till och bensträckare i Vaduz, Liechtensteins huvudstad! Det är väl ett sådant där ställe som jag aldrig trodde att jag skulle besöka - en åker inte direkt på semester dit, så att säga. Men rar liten stad med förvånansvärt många busslinjer. Här är en lånad bild på furstens palats som ligger högt över staden: 
 
 
Visst ser det mysigt ut? 
 
 
Framåt kvällen rullade vi in i Feldkirch - vi bodde praktiskt taget mitt i stan och det pågick någon sorts karneval så det var en massa gatuartister överallt. Jag var dock inte ute och kollade på närmare håll. Vi åt middag, en riktigt trevlig buffé i sin genre - sedan var det någorlunda tidigt till sängs inför ännu en tidig uppstigning - avfärd halv åtta nästa dag igen, då mot Hannover! 

Kommentera här: