Dag 9 - Feldkirch till Hannover (29 juli 2017)

Ännu en tidig avfärd - idag blev det mest motorväg. Vi fastnade i trafik då det brunnit i en tunnel, men det gjorde inte så mycket. 
 
 
 
Feldkirch från hotellrummet på morgonen... 
 
 
...och innan vi kom iväg kom nästa incident med POLIZEI. De tyckte inte att bussen skulle stå sådär utanför hotellet, men som ni ser lade chauffören Klas fram sina argument med stora gester och reseledaren bredvid hjälpte nog också till. Iväg kom vi i alla fall, utan böter! 
 
 
 
 
Vi stannade på ett litet värdshus i en by vars namn flyr mig, God mat, i alla fall! Jag åt kalkonsallad. De tillverkade egna nyponprodukter och bjöd frikostigt. 
 
 
Därefter blev det mer eller mindre raka spåret till Hannover, där vi skulle sova vår sista natt. Ett stopp på vägen dock där vi önskades... 
 
 
Det var lite allmänt struligt när vi väl kom fram, många fick rum de var missnöjda med och hotellpersonalen verkade tro att vi ville äta middag kvart över nio - nja, om vi ska ha frukost halv sju så... nej. Men det ordnade sig, vi fick slåss med tyska tanter som inte kunde stå i kö och blev mätta till slut. Efter maten försökte vi se på fotboll men det regnade så mycket i Rotterdam att det snarare var paddling på gång - så till slut blev det natt en gång till. 

Kommentera här: