En promenad i Botaniska

Imorse började inte byggarbetarna förrän klockan var över halv elva så jag fick en välförtjänt sovmorgon! Gud, vad det behövdes alltså. Natten till igår höll de på med spårarbeten till klockan var över tre, sedan satte spårvagnarna igång och det gnällde som bara den och så började byggandet klockan sju. Då är man lagom pigg på morgonen, alltså... 
 
Men - idag var jag pigg och gav mig ut på bygden. Först till biblioteket för att lämna tillbaks några böcker som jag antingen läst eller inte kommer att läsa, och sedan ner till Botaniska. Dels för att jag kände för att vara utomhus snarare än att gå till gymmet, och dels för att en viss Pokémon som jag "behövde" hänger där just nu. Det blev en fin promenad, trots mulet väder och en ganska irriterande helikopter över huvudet större delen av promenaden ;-) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle ha tvättat i eftermiddag men kände bara att neej, jag gör det imorgon istället! Nu lyssnar jag på poddar, dricker kaffe och gläds åt att bloggen äntligen fungerar igen efter fyra dagars tjafsande. Fyndade en stor tjusig laxbit på Ica förut så ikväll ska den ugnsstekas och avnjutas... men först ska jag börja röja lite i recensionsexhögen som samlats under resorna. Jag har inte bett om någon av dem, så pressen är inte så stor men några av dem har fått riktigt fina omdömen hittills så de kan vara läsvärda ändå! 

Kommentera här: