My dad wrote a porno av Jamie Morton, Alice Levine och James Cooper - med Rocky Flintstone...

 
 
För den som lyssnar på podcasten är detta ungefär det roligaste som finns. För den som inte gör det är det förstår helt oförklarligt. I korta drag: Jamie Mortons 60-årige irländske pappa mailar honom och berättar att han har skrivit en roman, vill Jamie läsa den? Visst, det är klart att han kan göra. Det är bara det att det visar sig vara en oerhört märklig "erotisk" roman. För att bearbeta detta trauma startar Jamie en podcast tillsammans med kompisarna Alice och James, där de läser ett kapitel i taget och kommenterar löpande. 
 
Detta är boken med fulla annotationer för bok ett om Belinda Blumenthal. Ja, det finns fler - säsongen som pågår just nu är bok tre... 
 
Så - gillar du podden måste du läsa boken. Finns på biblioteket. Gillar du inte podden kanske det är dags att börja lyssna? Jag var otroligt sen i starten, men när Jessika Gedin pratade i Spanarna om hur hon började gapskratta i grönsaksdisken på Ica kände jag att jag måste ge det en chans. Och ja, det har ju förändrat mitt liv. Och livsåskådning. Men börja från början! 
 
Jag kryssar "En humoristisk" i Sommarbingo 2017! 
 
 
 
Boken finns att köpa här eller här. Whatyoureadin? har skrivit om den här
1 Vargnatts bokhylla:

skriven

Jag har hört talas om podden, kanske borde testa den snart :)

Kommentera här: