Oh, the glamour!

Inleder nationaldagen med glamour av allra högsta grad - väckarklockan på 07:50, slita ur lakanen ur sängen och knata ner i källaren... 
 
 
Men som alltid - skönt att ha det gjort! Strax ska jag knata till Ica och handla lite förnödenheter, har bjudit hem Metta på nationaldagsbrunch (utan särskilt nationaldagstema, snarare sommarmat kanske) om några timmar, innan eventuellt nationaldagskonsert med Göteborgs Symfoniker, bland andra, i Slottsskogen i eftermiddag. 
 
 
Min middag igår var inte heller särskilt glamourös, men god! Mamma och pappa var här på eftermiddagen och hjälpte mig sätta upp rullgardiner och fikade, så jag var inte så hungrig förrän längre fram på kvällen. Spaghettini, strimlad mager kassler, crème fraîche med sriracha och paprika och mycket peppar fick det bli. Tog väl i runda slängar åtta minuter från start till bord. Sämre kan det bli! Och gott var det. Jag är inte världens största kasslerfan, men när man hittar en mager fin bit på halva priset trots att den inte går ut på flera veckor är det svårt att säga nej ;-) 

Kommentera här: