En rolig och intensiv vecka framöver

 
Provade något nytt igår, med rivna morötter och fetaost i små biffar. Rostad potatis - bara halverad och penslad med rapsolja, flingsalt och dragon - sedan på med lite riven parmesan sista kvarten. Salladen är direkt ur en påse och såsen? Det är dilldipp från i fredags ;-) Gott var det, och vad härligt det är med en spis som värmer jämnt och är snabb och... ja, vi är redan goda vänner. 
 
Det var en skön helg! I lördags gjorde jag lite ärenden på stan och mötte sedan upp Metta för promenad i Trädgårdsföreningen och Kungsparken och så en fika på det. Igår pysslade jag mest hemmavid, bloggade ikapp en hög inlägg och ja, lagade mat. En promenad blev det också förstås, men bara någon trekvart sådär. 
 
Veckan framöver är ganska intensiv men kul! Ikväll är det Hedda Gabler, live från National Theatre i London på Bio Roy. Ska bli så spännande! Imorgon tvättstuga, onsdag bokklubb, torsdag myskväll hos Ting. Lördag hem till Emmelie i Fjärås på middag och lite häng, söndag Tjajkovskijkonsert i Lundby Nya Kyrka och eventuellt även roller derby på Lindholmen på eftermiddagen - åskådare, inte spelare... 
 
Det är vårdagjämning idag och det märks! <3 

Kommentera här: