Veckans topplista v. 2 - Nytt i bokhyllan

 
Veckans fråga hos Johannas Deckarhörna gäller fem nya böcker som har landat därhemma! Jag köper väldigt sällan böcker numera, så jag har tagit med en jag har köpt, en jag har fått hem som recensionsex och tre som jag lånade på biblioteket igår. 
 
 
1. Blodlokan av Louise Boije af Gennäs har Bookmark Förlag skickat hem. Tack så mycket! Jag har läst allt av Louise Boije af Gennäs hittills, tror jag, och tycker att det är riktigt spännande att hon nu byter såväl genre som förlag. 
 
2. De röda kattorna av Maria Lang är nästa bok på listan av Lang, som jag har tänkt ta mig igenom. Tyvärr finns inte allt på biblioteket, så jag får hoppa över lite grann och leta efter ett och annat på loppisar framöver. 
 
3. Vägen av Cormac McCarthy har jag ju tänkt läsa sedan... ja. Sedan alla andra gjorde det, antar jag. Jag har nog trott att det var en riktig tegelsten, men när den låg där på bibblans pocketavdelning igår tänkte jag att den där kan jag nog faktiskt ta mig igenom... 
 
4. Livet enligt Fikry av Gabrielle Zevin köpte jag på Adlibris för några kronor på mellandagsrean för att komma upp i gratis frakt när jag köpte garn. Och ja, den verkar ju fin! 
 
5. Till min allra bästa vän av Maria Hamberg låg lite överallt på biblioteket igår också, och när jag läste på baksidan att det handlar om en tjej som flyttar till London för att vara au pair på 70-talet kunde jag naturligtvis inte stå emot. Har inte hört talas om den förut, men nu är den ny i pocket. Hoppas på någon sorts spegel mot Love, Nina men det kanske är att hoppas för mycket. 
1 Boklysten:

skriven

Blodlokan finns på många listor den här veckan!

Svar: Ja, de är duktiga på att marknadsföra, Bookmark!
Anna

2 Vargnatts bokhylla:

skriven

Vägen vill jag läsa :)

Svar: Ja, jag ser fram emot det! Nu har jag äntligen lyckats ta mig igenom alla månadens bokcirkelböcker, så förhoppningsvis får jag lite tid i helgen :-)
Anna

3 Evelina:

skriven

Jag tyckte livet enligt fikry var jättemysig :)

Svar: Bra! Det verkar vara den genomgående känslan :)
Anna

4 Bokdamen:

skriven

Livet enligt Fikry var mysig läsning och Maria Lang böckerna är också trevliga att läsa. ;)

Svar: Härligt, tack! :)
Anna

5 Monika:

skriven

Livet enligt Fikry har jag stående oläst i hyllan. Den låter bra i alla fall.

Svar: Ja, det verkar vara många som gillar! Jag ska absolut ge den en chans :)
Anna

6 Mrs E:

skriven

Älskade Livet enligt Fikry 😍

Svar: Vad bra! Det verkar vara många som har gillat den, då ska jag absolut se till att läsa den :)
Anna

Kommentera här: